Digidexo.com

Alkohol Avhengighet Vs. Alcohol Abuse

I å snakke om overdreven bruk av alkohol, du ofte høre av to forskjellige begreper: alkohol avhengighet og alkoholmisbruk. Forstå de to begrepene og deres forskjeller kan være tøff som det er en veldig smal, men tydelig, linjen mellom de to.

Alcohol Abuse

Alkoholmisbruk kan i utgangspunktet karakteriseres som drikker for mye, for ofte. Alle som bruker alkohol til et punkt der det er fysisk eller mentalt farlig misbruker den. En alkohol misbruk vil være ute av stand til å utføre vanlige oppgaver - for eksempel kjøring, snakke, skrive, lese og så videre - så effektivt som når de er nøkternt.

Alkoholavhengighet

Alkoholavhengighet vil omfatte de fleste eller alle av de samme egenskaper som alkohol; imidlertid vil den avhengige også blitt mer tolerante for virkningene alkohol. Han vil føle behov for å konsumere økende mengder for å oppnå samme effekt som han tidligere hadde fått når man drikker en mindre mengde.

Abstinenssymptomer

Når du skjærer tilbake i alkoholforbruk, vil en alkohol overgriper ikke viser noen store endringer. En avhengige vil vise fysiologiske og psykologiske problemer ved å redusere eller slutte sitt forbruk, ofte ved ufrivillig rykning eller risting, irritabilitet, humørsvingninger og hodepine.

Avstå

Mens en alkoholmisbruker kan avstå fra alkohol for en periode - eller til og med avslutte den - uten konsekvenser, vil en avhengig vise vanedannende oppførsel og et ønske om å gå tilbake til gamle vaner.

Behandling

Hvis noen stiller symptomer på en avhengighet eller en farlig tilfelle av misbruk, bør du se til å få hjelp for dem å overvinne sine problemer. Det er ofte mange ulike fellesskapets ressurser avhengig av området. Hvis du er usikker på hvor du skal lete, kan du gå http://dasis3.samhsa.gov/ å finne nærmeste rusbehandling anlegget.