Digidexo.com

Natural Cures Bruke Cherry Juice for gikt

Urinsyregikt er en smertefull medisinsk tilstand som vanligvis påvirker føttene og tærne, noe som får dem til å hovne opp og brenne. Utbruddet kan oppstå plutselig og kan være ødeleggende. Urinsyregikt er en komplisert tilstand og diskriminerer ikke om hvem det rammer, men menn ser ut til å få disse angrepene oftere enn kvinner. Mens det er reseptbelagte medisinske behandlinger, kan naturlige som fungerer like bra. Cherry juice spesielt er et vanlig middel.

Virkninger av Cherry Juice

Hvis du opplever gikt, kan kirsebær juice være en velsignelse. Denne væsken laget av den mørkerøde kirsebær pakker en bugnende tilførsel av vitaminer og mineraler, samt flavonoider, antioksidanter og antocyaniner. Disse kvalitetene kombineres for å gjøre kirsebær juice en utmerket behandling for å lindre smerter forårsaket av gikt.

Antocyaner er de pigmentene som gjør at bær dyp rød farge, men, enda viktigere, de har anti-inflammatorisk egenskaper. Cherry juice reduserer også mengden av urinsyre i blodet, en av de viktigste årsakene til gikt.

Hvor mye er nok

For å få full effekt av kirsebær juice, drikker 2-3 halvlitere med ren, naturlig kirsebær juice om dagen, tilsvarende en halv kilo av fersk eller hermetisk kirsebær, for å holde gikt angrep i sjakk. Dette beløper seg til om lag to liter kirsebær juice om dagen.

Teknisk sett spiller det ingen rolle om du drikker kirsebær juice eller spise kirsebær selv. De begge inneholder de samme kvalitetene, men juice er lettere å konsumere, og ikke minst mer økonomisk.

Andre hensyn

Med mindre du er allergisk mot kirsebær og var ikke klar over dette, har behandlingen ingen bivirkninger. Kroppen din kan ta litt tid å venne seg til det nye nivået av juice inntak hvis du vanligvis ikke drikker juice.

For variasjon kan du prøve å drikke blandinger med andre mørke bær som bjørnebær eller bringebær, som begge har de samme gode egenskapene.