Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne depresjon medisiner

God psykisk helse er avgjørende for din livskvalitet. Hvis du lider av depresjon og familien din lege eller psykiater har anbefalt medisiner som en del av behandlingen, er det viktig at du finner ut den beste medisinen for dine spesifikke behov. Din lege eller psykiater vil foreslå spesifikke medisiner, men å gjøre din egen forskning kan hjelpe deg å bli mer trygg på din resept og til slutt nyte et bedre resultat.

Bruksanvisning

Finne riktig Drug for deg

•  Spør legen din mange spørsmål og ta notater på svarene. Du trenger å vite hvor alvorlig din lege priser din depresjon og hvor lenge hun tror du må ta medisiner for det. Du bør også spørre om hun mener det er medisinske tilstander som forårsaker depresjon, og hvis det er noen medisiner du bør unngå på grunn av interaksjoner med eksisterende forhold eller resepter.

Snakk med din psykiater om de forskjellige reseptbelagte alternativer han kan vurdere å anbefale for deg. Diskuter andre behandlingstilbud som du bør bruke i forbindelse med medikamentell behandling.

Be om den informative innlegg for hvert medikament du vurderer. Du kan laste ned disse fra farmasøytiske selskapenes nettsider eller ringe og be om at de blir sendt til deg. Les gjennom informasjonen i hver pakning. Finn ut hvordan hvert medikament virker, hvilke bivirkninger du kan forvente, og hva tilbaketrekning symptomer du kan møte når du er klar til å avslutte stoffet.

Be om at legen din om generiske versjoner av de anbefalte narkotika. Generics er like effektive, og kan spare deg for store penger.

Vær forberedt på å gjennomgå en del prøving og feiling i å finne riktig medikament og dosering for deg. De fleste antidepressiva ta fire uker å nå sitt fulle styrken i systemet. Hvis etter fire uker du ikke føler et medikament er fordeler deg, jobbe med at legen din til å gjøre de endringene du trenger for å få den hjelpen du er ute etter.

verve noen du stoler på til å hjelpe deg gjennom prosessen med å sammenligne reseptbelagte antidepressiva. Depresjon kan gjøre det vanskelig å iverksette tiltak og følge med på forpliktelser. Ved å spørre en glad for å hjelpe deg, kan du sikre at du får og gjennomgå all informasjon du bør før du gjør denne viktige avgjørelsen.