Digidexo.com

Summer Work Safety Board emner

Summer Work Safety Board emner


Hvis du vil vise en sikkerhets bord på jobb, skole eller i et annet offentlig sted, må du bestemme hvilke emner passer dagens forhold. For sommeren, velge emner som arbeider med sikkerhet fra de farlige høye temperaturer og visse planter og insekter som er utbredt i løpet av denne sesongen.

Endre Arbeidstid

Legg inn en sikkerhets bord emne som forklarer viktigheten av å jobbe tidligere timer. Hvis du eier et byggefirma, kan dette være en flyer nevne arbeidernes evne til å jobbe to eller tre timer tidligere på en typisk arbeidsdag, og la to eller tre timer tidligere. Forklar hvordan i svært varme sommertemperaturer, jo tidligere om morgenen, desto kaldere er det. Rutetider bør justeres særlig i innlandet og ørkenområder.

Hvordan Stay Cool

Hold et varsel om hvordan å være kul i løpet av sommeren for sikkerhet for de ansatte. Måter å holde kult er iført lett farget og bomull stoff som puster, og å drikke mye vann. Andre elementer er avgjørende for å holde seg kjølig, slik som solbriller og hatter eller visir. Unngå koffeinholdige og varme drikker er viktig å holde seg kald.

Tegn på heteslag og heteslag

Hold deg et varsel om sikkerheten ombord om hvordan å gjenkjenne heteslag og heteslag slik at arbeidstakerne kan se andre medarbeidere for tegn på disse farlige forhold. Tegn på heteslag inkluderer spyles eller rød hud, hodepine, hevelse og ekstrem tretthet, grunne pust, besvimelse, kvalme eller oppkast, muskelkramper og muskelsvakhet. Tegn på heteslag er en temperatur på over 105 grader Fahrenheit, beslag, unnlatelse av å svette og bevisstløshet. Heteslag er forårsaket av heteslag, så det er best å ta dette tidlig.

Viktigheten av solkrem

Inkluder et tema på den viktige iført solkrem i løpet av sommeren, ikke bare i åpen varme, men også på dager når det er overskyet. Solkrem med minst 15 SPF blokkerer UV-stråling fra solen; forhåpentligvis blokkerer både UVA og UVB stråler. De med lys hud er utsatt for smertefulle og farlige solbrenthet og bør ha en høyere SFP på 30 eller mer. Solkrem bør brukes til enhver tid i løpet av dagen og anvendt noen få timer for maksimal beskyttelse mot hudskader.

Giftige planter og insekter

På sommeren er det en rekke giftige planter og insekter som gjør seg kjent, avhengig av hvor du befinner deg. Planter, for eksempel Poison Ivy, gift eik og Sumac, er plassert over hele USA i sommer. Det finnes også insekter og kryp å være klar over, slik som edderkopper, flått og slanger. Arbeidere bør bruke lange ermer skjorter, bukser og støvler arbeid for å forebygge skader fra direkte kontakt med disse planter og insekter.