Digidexo.com

Hvordan gifte Med Juice

Hvordan gifte Med Juice


Avrusning er en populær metode som brukes til å forbedre den generelle helsen og rense kroppen for uønskede cravings for raffinert sukker og salter. Under en avgiftning, begrenser du hva du spiser til bestemte rensing matvarer. En alt-juice avgiftning består av inges ingenting, men frukt og grønnsaksjuice for en kort periode. En juice detox bør ikke vare mer enn to dager uten tilsyn av lege.

Bruksanvisning

Les gjennom juice oppskrift bok og bestemme hvilken juice du vil gjøre for din to-dagers detox. Du må nok juice til å holde full hele dagen, noe som utgjør en liter juice om dagen. Hvis du tror du vil gå lei av å drikke en slags juice per dag, plukke flere oppskrifter som høres bra ut for deg. Plukk flere grønnsaksjuice enn fruktjuicer, så du trenger ikke uroe blodsukkeret.

Lag en liste over de ingrediensene som er nødvendige for å lage juice du har valgt. Juice som inkluderer grønne greener, brokkoli, epler, hvetegress og rotgrønnsaker er best for denne detox.

Besøk din lokale matbutikk og kjøpe de nødvendige ingrediensene. Kjøper bare økologiske ingredienser. Tradisjonelle frukt og grønnsaker er dyrket med sprøytemidler, plantevernmidler og kunstgjødsel som du ikke kan helt fjerne ved vasking.

Start detox i morgen av dag én. Gjør ditt første batch av juice ved å følge oppskriften du har valgt. Det er best å gjøre det fort over helgen, eller over en to-dagers periode hvor du kan hvile hjemme. Hvis du trenger å forlate huset, fylle vannflasken med saften slik at du kan nippe til den mens du er ute og farter.

Unngå å trene under detox. Unngå stress. Bruk to dager for å slappe av.

Drikk juice når du føler deg sulten i løpet av de to-dagers avrusning. Du kan legge merke til pusten din lukter mer metallisk, eller at kroppen din lukt endrer litt mens detoxing. Du kan bade oftere og pusse tennene oftere for å bekjempe disse lukt, hvis de plager deg. Ikke alle opplever dette, men.

Avslutt detox om morgenen dag tre. Sakte introdusere hele matvarer i dietten din. Unngå bearbeidet mat, kjøtt eller tunge måltider for den første dagen.

Tips og advarsler

  • Alltid konsultere legen din før du endrer din diett.