Digidexo.com

Homøopatiske midler for episkleritt

Episkleritt er en øyebetennelse som fører til at blodårene i øyet blir rødt. Episkleritt generelt krever ingen behandling. Personer med systemiske sykdommer slik som reumatoid artritt, lupus, Crohns sykdom og urinsyregikt (blant andre) er særlig utsatt for å utvikle episkleritt, som kan være ganske besværlig for dem. For å unngå behovet for ytterligere legemidler, og med en anti-inflammatorisk, disse pasientene og andre som ønsker å unngå kjemiske medisiner se til homøopatiske midler for behandlingstilbud.

Finne en Homeopat

Homeopati grunnleggende filosofi er at fysiske forstyrrelser kan behandles av rettsmidler som kan produsere de samme symptomene hos friske mennesker som i de som blir behandlet. Disse tinkturer er foreskrevet av homeopat etter at hun undersøker pasienten helhetlig - undersøke pasientens følelsesmessige tilstand, fysisk tilstand og ulike symptomer på innledende tilstand. Ved behandling episkleritt, vil en homeopat også undersøke pasientens totale helse.

Hvis du er interessert i homøopatisk behandling for episkleritt, må du først finne en kvalifisert homeopat. The National Center of Homeopathy opprettholder en database med homøopater hele USA (se referanser). Undersøke legitimasjon av lokale homøopater gjennom denne databasen. I tillegg er mange mennesker er avhengige av referanser og ord-av-munnen for å finne en god homeopat å behandle episcleritis.

Episkleritt som et tegn på andre helseplager

Årsakene til episcleritis er uklare. Når episcleritis klarner opp av seg selv noen dager etter utbruddet av symptomene, vil mest allopathic (konvensjonelle) leger ikke bry deg med en grundig diagnose. En homeopat vil undersøke pasienten nærmere. Episkleritt er ofte den første klare symptom på andre inflammatoriske tilstander som leddgikt, lupus og inflammatorisk tarmsykdom. I tillegg kan episkleritt bryter ut på grunn av en udiagnostisert underliggende tilstand slik som gikt, herpes simplex-infeksjon, rosacea eller tuberkulose. Den homøopatisk system av forsk behandling etter å undersøke hele den fysiske og følelsesmessige sammensetningen av pasienten har ofte resultert i en diagnose av en mer alvorlig problem, som deretter kan behandles sammen med den episkleritt.

Forbered deg på ditt besøk til en homeopat ved å tenke på andre symptomer som kan virke urelaterte men kan hjelpe homeopat komme til en vellykket diagnose.

Homøopatiske midler for episkleritt

Noen av de homeopatiske midler som en homeopat kan foreskrive for behandling episcleritis er Aspalathus linearis (også kjent som Rooibos) og Sutherlandia frutescens. Disse tinkturer er antioksidanter som kan bidra til å opprettholde en sunn tilførsel av blod, oksygen og viktige næringsstoffer for øyet. En homeopat kan også foreskrive Blåbær (kjent som blåbær) som styrker øye kapillærer og kan forebygge sykdom og smitte.

Fordi hvert enkelt tilfelle av episcleritis er individuell, bør du rådføre deg med homøopat om hvert tilfelle individuelt for å være sikret å motta riktig middel og riktig middel-dosering.