Digidexo.com

Farene med å ta Coreg CR

Coreg CR er en utvidet utgave form av reseptbelagte stoffet karvedilol. Dette stoffet er en betablokker som brukes til å behandle høyt blodtrykk, behandle hjertesvikt, og forebygge eller behandle et hjerteinfarkt.

Hjerte Advarsler

Pasienter med hjerteblokk, sick sinus syndrom eller en langsom hjertefrekvens bør ikke ta Coreg CR, ifølge Drugs.com. Dette stoffet kan forårsake alvorlige helsemessige komplikasjoner hos pasienter med disse hjertesykdommer.

Andre advarsler

Personer med astma, emfysem eller bronkitt bør ikke bruke Coreg CR grunn av potensielle negative helseeffekter.

Overdose

En overdose av Coreg CR kan føre til farlige komplikasjoner som krever akutt medisinsk hjelp slik som kortpustethet, ujevne hjerteslag eller anfall.

Allergisk reaksjon

Pasienter som er allergiske for Coreg CR kan oppleve reaksjoner som hud elveblest, hevelse i ansiktet eller pustevansker som krever rask medisinsk hjelp (Se referanse 1).

Side Effects

Brukere av Coreg CR bør kontakte lege med en gang hvis de oppdager alvorlige bivirkninger som magesmerter, depresjon eller en kald følelse i føttene eller hendene.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som tar Coreg CR samtidig med en MAO-hemmer, kan en medisin for puste lidelser eller kaldt medisin oppleve skadelige legemiddelinteraksjoner. Pasienten bør informere sine leger av alle legemidler som de tar.