Digidexo.com

Forbruker pakking, merking og mat forskrifter i Canada

Kontrollere matemballasje før det er kjøpt er en fin måte å forstå ernæring som finnes i et bestemt produkt. Det er flere regler i Canada som tar sikte på å hjelpe forbrukerne å bli mer informert om hva de spiser.

Emballering og merking loven

Ifølge Canada Business, Forbruker emballering og merking loven pålegger enhver produsent eller produsent å gi korrekt merking informasjon om sine produkter. Falske etiketter eller mangel på skikkelig merking, kan føre til bøter.

Merking

Ifølge den kanadiske regjeringen, er målet for emballasje og merkeforskriften for å tillate forbrukerne til å ta informerte beslutninger om hva de faktisk kjøper.

Ernæring

Ett hovedmål er å la forbrukerne å vite ernæring fakta av faktiske produkter; en ernæring fakta tabellen er nødvendig på mange forskjellige matvarer tilgjengelig i Canada.

Ingredienser

En tabell av ingrediensene må bli omtalt på mat; emballasjen må også liste sertifisert, spesifikke krav på hvor det ble produsert og / eller om det er lite fett eller lav kalori.

Unntak

Det er visse ting som ikke faller inn under den spesifikke merking loven. Ifølge Canada Business, dette inkluderer industrielle produkter, legemidler og medisinske produkter, eksport bare produkter og artist forsyninger, blant andre.