Digidexo.com

Hvordan dra nytte av Lipoic Acid

Lipoic syre er ofte brukt som kosttilskudd og antioksidant. Det er mange kosttilskudd fordeler ved å spise mat som er rik på liponsyre. Liponsyre ikke bare har kosttilskudd fordeler, men kan hjelpe mennesker med synsproblemer, diabetes, kronisk migrene, og mange andre helsemessige problemer. Les mer for å lære om de mange positive måter som Lipoic syre kan forbedre måten du lever!

Hvordan dra nytte av Lipoic Acid

De mange fordelene med Lipoic Acid!

•  Spis mat som spinat, brokkoli, poteter, hjerte, lever og nyre kjøtt. Disse matvarene er rike på Lipoic syre. Dette vil hjelpe deg å unngå vitamin C og vitamin E mangel. Liponsyre er også en utmerket antioksydant-kilde.

Bruk Lipoic syre for terapeutisk bruk. Liponsyre brukes til å behandle visse diabetesrelaterte tilstander også, slik som diabetisk perifer nevropati (en diabetiker tilstand som påvirker armer og ben som forårsaker nummenhet og sterke smerter).

hindre migrene hodepine! Det har vært nye bevis som Lipoic syre hjelper i dette området. I en fersk undersøkelse, en 600 mg daglig tilskudd av Lipoic syre, i løpet av tre måneder, minsket smerte nivået og hyppigheten av hodepine for mange kroniske migrenepasienter.

Hold huden din ser levende og vakkert! Ved å bruke en krem ​​som inneholder 5% Lipoic syre, to ganger om dagen, kan du gjøre huden din mykere, glattere, yngre, og forbedre din generelle hud tekstur.

forbedre din generelle øyehelse! Liponsyre har blitt påvist å hindre dannelse av katarakt i øyet. Katarakt er vanligvis dannet på grunn av oksidativt stress i øyet linsen, og Lipoic syre motvirker oksidativt stress. Liponsyre også har vist seg å bedre forholdene for mennesker som lider av grønn stær, en visjon sykdom.

Hint

  • Liponsyre er produsert naturlig i kroppen, men mengden kroppen produserer avtar med alderen. Derfor er det sannsynligvis en god idé som du alder å øke mengden av Lipoic syre du inkludere i kostholdet ditt. Mørke, bladrike greans som kålen og spinat er bra for dette.