Digidexo.com

Hvor effektiv er Hydroxycut?

Hydroxycut er en populær diett supplement avledet fra Garcinia cambogie treet finnes i Asia, men dens evne til å hjelpe vekttap har kommet inn i spørsmålet. Det har også nylig blitt tilbakekalt på grunn av dens kobling til leverskade. Noen tar Hydroxycut bør advares om at det har vært minst 23 tilfeller av alvorlig leverskade og minst ett dødsfall.

Hvordan Hydroxycut Works

Hydroxycut undertrykker enzymer som slår karbohydrater til fettsyrer. Reduksjonen i fettsyre fører til vekttap og øker glukoseproduksjon, som sies å redusere appetitten.

Mus

Forsøkene bekreftet at store doser av hydroxycitric syre, som er den aktive ingrediensen i Hydroxycut, eliminerer appetitten og fører til vekttap hos mus. Disse resultatene har blitt vist eksperimentelt og validert.

Effektivitet i Humans

Studier har vært motstridende på effektiviteten av Hydroxycut på human vekttap. Noen studier har ikke vist noen sammenheng mellom å ta Hydroxycut og vekttap, og andre har vist en liten økning i vekttap.

Mimimal Effect

I beste fall har Hydroxycut blitt vist å øke vekttap ved bare en brøkdel. Dette begrenset økning blandet med heia risiko gjør det til et farlig alternativ til andre kosttilskudd.

Nøkkel kan Dosering

Nøkkelen til å gjøre Hydroxycut effektive i vekttap kan være doseringen. Musene ble gitt mye høyere konsentrasjoner av hydroxycitric syre enn de som finnes i kosttilskudd. Gitt sammenhengen mellom Hydroxycut og leverskader, men øke dosen kan være svært farlig.