Digidexo.com

Om Foods høy i vitaminer E & B

Om Foods høy i vitaminer E & B


Vitaminer er en viktig del av et menneskes diett. Det er 13 hovedvitaminer med vitamin E og vitamin B blir svært viktig.

Fakta

Vitamin E, også kjent som alfa-tokoferol, og antioksidanten, har flere fordeler for helsen som vern av cellemembraner og DNA, boosting av immunsystemet og forebygge hjertesykdom. Det er også fordelaktig når det påføres topisk på huden vanligvis i en krem ​​eller olje form.

Typer av vitamin B

Vitamin B består av et kompleks som består av åtte former av vitamin B. De er kjent som vitamin B1 tiamin, Vitamin B2 kjent som riboflavin, vitamin B3 kjent som niacin, vitamin B5, Vitamin B6, Vitamin B7, vitamin B9 kjent som folsyre syre og vitamin B12. I forbindelse, hvilke typer vitamin B arbeide sammen for å øke stoffskiftet, fremmer hudens helse, styrke immunsystemet funksjon og selv redusere symptomer på stress og depresjon. En nødvendighet til kroppen, kan visse helsetilstander forekommer på grunn av en vitamin B-mangel.

Matvarer med vitamin E

Vitamin E er innenfor de oljer som finnes i visse matvarer som nøtter og vegetabilske oljer. Hvetekim muligens har det høyeste innholdet av vitamin E. En kopp hvetekimolje inneholder 19,5 mg vitamin E. Hvetespirer i vanligvis forbrukes i form av befestet frokostblanding eller ved å forberede mat med hvetekimolje. Mandler er en rik kilde på vitamin E og ved å spise en unse av mandler om dagen kan du gi kroppen din med 35 perdent av vitamin E det er behov for en dag. En kopp porsjoner med mango, rød paprika og nepe greener alle inneholder en fin mengde vitamin E.

Matvarer med vitamin B

Vitamin B finnes hovedsakelig i matvarer som kjøtt, meieriprodukter og hele korn. Leveren har en av de høyeste innholdet av vitamin B. Den inneholder Vitamin B2 og B6. Sommer squash i alle varianter inneholder vitamin B6. Hvetekli inneholder flere kombinasjoner av vitamin B, som også gjør forskjellige varianter av kjøtt som svinekjøtt, kalkun og enkelte fisk. Selv om ikke anbefales som en del av ditt daglige kosthold, mat som bacon, potetgull og svinekoteletter inneholder gode mengder vitamin B.

Advarsel

Noen mennesker kan ha en tendens til å velge kosttilskudd i stedet for å stole på mat å innrede sitt vitamin inntak. Når du tar noen form for vitamintilskudd, er det lurt å rådføre seg med en lege for å sørge for at du tar riktig dosering, fordi et overskudd kan også føre til toksisitet og bivirkninger. Når får vitaminer i matvarer, vitamin toksisitet mindre sannsynlig å skje. Mangler Vitamin B kan føre til ulike typer anemi, pellagra og hudlidelser. Mangler Vitamin E er sjeldne.