Digidexo.com

Alternativer til melk for babyer

Hvis babyen er grinete og ubehagelig etter feedings, spørre lege for å teste for melkeallergi. Noen babyer kan ikke tolerere kumelk protein som finnes i meieriprodukter. Det er mange alternativer til melk til babyer.

Hydrolysert Formula

Hydrolysert formelen har kumelksproteiner brytes ned til små partikler. Den kumelksproteiner er mindre allergifremkallende enn de av hele protein formler. De fleste babyer med melkeallergi tåler dette.

Amino Acid basert formel

Aminosyre-baserte formelen har proteiner i reneste form. Denne type formel kan være det beste valget hvis barnet ditt ikke tåler det hydrolyserte formel.

Morsmelk

Morsmelk er et flott alternativ for de som babyer med melkeallergi. Men hvis du ammer en baby med en melkeallergi, må du kutte alle melkeprodukter ut av kostholdet ditt. Den kumelk protein vil overføre fra morsmelk til barnet.

Soy Formula

Avhengig av alvorligheten av melkeallergi, prøve soya formel. Mange babyer med melkeallergi tåler soya med seks måneder.

Rice Milk eller geitemelk

Hvis babyen er et år gammel eller eldre, kan du gi ris melk eller geitemelk. Pass på å sjekke med din barnelege når du bytter en baby fra formel eller morsmelk til et melkeprodukt.