Digidexo.com

Ernæring Emner for Kids

Ernæring Emner for Kids


Dagens barn er forbruker mat med for mange kalorier og ikke nok næringsstoffer, ifølge The Dietary Guideline for amerikanerne, 2010. Omtrent 17 prosent av barna er overvektige, med 32 prosent av barna være overvektig. Matvaner utviklet i barndommen ofte fortsetter inn i voksenlivet, noe som gjør det viktig for barn å lære om, og forbruker, mat rik på næringsstoffer.

Måltider

Barn liker å imitere sine foreldre, så sikre at de bare ser at du spiser sunn mat. Måltider er en prime tid til å lede ved eksempel. Ifølge Help Guide, vil barn som spiser regelmessige familiens måltider være mer sannsynlig å spise frukt og grønnsaker i stedet for usunn mat. Når du spiser sammen med barna, har et bredt utvalg av sunn mat på tallerkenen din og kommentere fylde og tilfredshet. Frokost er dagens viktigste måltid for å sette dem opp for dagen. Gi dem ost eller peanøttsmør på hel-korn toast eller befestet frokostblanding / instant havregryn med lettmelk og skiver bananer.

Snacks

Har et bredt utvalg av sunne snacks i skapet, men ikke begrense snacks til de av bare sunn variasjon. Ifølge Kids spise riktig, trenger du ikke å helt begrense sukker, så litt av det kan bidra til å undervise om balanse og moderasjon. Tilby det strategisk i stedet. For eksempel tilby en banan med sjokolademelk i stedet for cookies og melk. Eller, legg noen bær til yoghurt eller iskrem. Tid snacks så de vil ikke forstyrre deres appetitt for en hovedrett.

Å gjøre sunne valg

Å gjøre sunn mat virke attraktivt for et barn er en utfordring. Involver barnet ditt når det er mulig i maten beslutningsprosessen. Ta henne shopping med deg og be henne om å velge hvilken mat hun ønsker å spise, ta vare å henvise henne til sunne valg. Når du kommer hjem, få kokebøker ut med henne og finne en oppskrift du kan lage mat sammen. Uansett hva du gjør for å forberede den, aldri gjøre måltidene en kamp og aldri insisterer barnet renser hennes plate.

Quenching Thirst

Den kosten Guideline for amerikanerne, 2010, slår fast at barn i alderen 2 til 18 konsumere et gjennomsnitt på 400 kalorier om dagen i drikkevarer. Melk, vanlig brus, energi og sportsdrikke, fruktdrikker og 100 prosent fruktjuice er det som utgjør de kalorier. Barnet ditt trenger seks 8-oz. kopper vann om dagen, med en annen 8 oz. per halv times trening. Vis barna hvordan de skal overvåke sine hydration nivå, med regelmessige turer til toalettet for å produsere luktfri urin med en blek farge en god indikasjon på tilstrekkelig hydration nivå. Vann, melk (lav-fett eller fett-fri) eller fortynnet 100 prosent fruktjuice bør gjøre opp ditt barns daglige drinker.