Digidexo.com

Rettsmidler for acid reflux i spedbarn

Rettsmidler for acid reflux i spedbarn


Acid reflux, også kjent som gastro esophageal reflukssykdom (GERD) og ofte kalt "spytter", påvirker et gjennomsnitt på 65 prosent av babyer på et tidspunkt og har en tendens til topp mellom ett og fire måneders alder. Selv om acid reflux er rotete og har en tendens til å forårsake foreldre stress, problemet løser seg vanligvis etter når en baby kommer 6 til 12 måneders alder. Foreldre kan eksperimentere med ulike hjem rettsmidler for å finne lindring, og i vedvarende tilfeller kan rådføre seg med barnelege for mulige resept behandling.

Hjem Rettsmidler

Endre matvanene. Hjem rettsmidler for acid reflux i babyer kan være så enkelt som å mate babyen mindre, men hyppigere feedings og måltider. Hold babyen oppreist under og i minst 30 minutter etter alle feedings og måltider. Minimer alle distraksjoner under feedings og prøve å spille beroligende musikk og nedtoning lysene. Gi barnet ditt en sjanse til å rape minst én gang i løpet av hver fôring og en gang etter hver fôring.

Hvis du ammer, kan du prøve å identifisere matvarer i kostholdet ditt som kan være utløsende reflux reaksjoner og følelser, for eksempel meieriprodukter, kullsyreholdige drikker, tomater, sitrus matvarer, bearbeidet mat og høy-fett matvarer. Hvis du ikke ammer, diskutere endre formler med barnelege. Homeopatiske medisiner som spesifikt behandle acid reflux i babyer kan være fordelaktig, men snakke med barnelege din før du starter noen alternativ medisin behandling.

Profesjonell behandling

Babyer med vedvarende acid reflux kan trenge resept-styrke medisiner for å redusere magesyre og fremskynde sin fordøyelsen, noe som begrenser hvor mye tid melk forblir i tarmen. Hvis alle andre medisiner og behandlinger har mislyktes, kan barnelege anbefale kirurgi for å behandle acid reflux.

Forebygging: Amming

Prøv å amme barnet ditt så lenge som mulig for å hindre acid reflux. Selv amming er ikke en garantert fremgangsmåte for forebygging, er morsmelk mindre irriterende på magen, er det lettere å fordøye og tømmes fra en baby mage dobbelt så fort som formel.

Samlet sett babyer som ammes har mindre alvorlige og færre forekomster av acid reflux, men mors som ikke er i stand til eller velger å ikke amme kan også prøve milde formler som består av geleddet milde proteiner for enklere fordøyelsen og formler som er spesifikke for en spytting opp og sure oppstøt.

Misforståelse

Mødre blir ofte fortalt av eldre kvinner og venner til å tykne deres baby formel med kornblanding for å redusere acid reflux og spytter opp. Men nyere forskning viser at denne metoden er ikke bare ineffektivt, men kan også være skadelig. Hvis barnet aspirerer mens du drikker fortykket formel, kan korn irritere spiserøret og muligens også forårsake kvelning.

Betraktninger

Foreldre som har babyer lider av acid reflux ofte føler seg overveldet og forvirret. Kontakt med andre foreldre og utdanne deg selv på hvordan man skal håndtere tilstanden ved å utnytte Pediatric / unges gastroøsofageal refluks Association, også kjent som PAGER (se Ressurser). Den nasjonale organisasjonen gir støtte til foreldre med babyer og barn med acid reflux ved å distribuere aktuell informasjon acid reflux behandling i månedlige nyhetsbrev og brosjyrer, samt avholdt månedlige støttemøter.