Digidexo.com

Tett nese rettsmidler for babyer

Spedbarn lider av tett nese ofte finner det vanskelig å puste, sove, spise og kommunisere. I motsetning til eldre barn og voksne, kan barn ikke fortelle deg hvordan de føler. Tett nese kan være en prøve opplevelse for små barn og babyer. Men rettsmidler er tilgjengelige, gjennom elementer rundt huset, konvensjonelle medisiner og homøopatiske alternativer.

Husholdning rettsmidler

En av de eldste og mest vanlige hjem rettsmidler for spedbarn nesetetthet er saltvann. Varmt vann, salt og en pipette kan løsne lunger i babyens nese. Bruk dråpetelleren for å administrere to små dråper inn i nesehulen.

Konvensjonell medisin

Litt Noses Tett nese Kit leveres komplett med et spedbarn saltløsning, samt en nasal aspirator. Saltvannsoppløsning, ligner saltvann, er en vanlig over-the-counter middel for spedbarn nesetetthet.

Miljørettsmidler

Tørr varme er en stor gjerningsmann i spedbarn nesetetthet. Slå på en varm dusj, eller bruke en luftfukter for å legge fuktighet tilbake i luften.

Homøopatiske midler

Et velkjent homøopatisk middel for et spedbarn tett nese er Dulcamara. Også kjent som bitter søtvier, er Dulcamara ofte brukt til å behandle lunger, så vel som andre symptomer forbundet med vanlig forkjølelse, inkludert hoste og pustevansker.

Aktuelle rettsmidler

Flere aktuelle rettsmidler er tilgjengelige for spedbarn, inkludert Respiractin Væske, en kombinasjon av urter som brukes til å behandle lunger. I tillegg er det mer konvensjonelle gnir, slik som Vicks VapoRub.