Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av Stinky Feet i Kids

Hvordan bli kvitt av Stinky Feet i Kids


Barn har en tendens til å være aktiv og en overflod av aktivitet forårsaker svetting over hele kroppen, selv på føttene. Når svette er fanget i et avgrenset område, for eksempel en sko, er det sannsynlig å frigi en sterk og ubehagelig lukt når skoene er fjernet. Selv om fotlukt kan ofte være pinlig, i de fleste tilfeller det kan kontrolleres ved å gjøre bare noen få endringer i barnets daglige fottøy og personlig hygiene.

Hvordan bli kvitt av Stinky Feet i Kids

•  Hold føttene rene. Vask dem daglig med antibakteriell såpe for å bli kvitt skitt, tørket svette og død hud. Føtter som har lov til å holde skitten vil bare lukte verre neste gang de er fuktet med svette.

Har barnet slitasje sokker av bomull eller spesielle atletisk stoff som er designet puster og absorberer svette, og endre barnets sokker hvis de blir veldig fuktig. Sammenkobling riktige sokker med sko som ikke er for stramt vil ytterligere tillate føttene til å puste, og hindrer en opphoping av lukt-forårsaker fuktighet.

Be barnet å ta av seg skoene så snart han kommer inne etter å spille. Tillate ham å gå barbent i huset eller sette på rene, tørre sokker. Dette vil føre til at begge føttene og skoene hans for å lufte ut.

Vask barnets sko med jevne mellomrom. De fleste ikke-skinnsko kan bli kastet inn i en vaskemaskin med vaskemiddel som vanlig tøy til å drepe bakterier og eliminere dvelende lukt. La skoene lufttørke i stedet for å sette dem inn i en tørketrommel. Mellom vask, spray innsiden av skoene med en antibakteriell spray for å drepe eventuelle bakterier som kan bidra til lukt problem.

Alternative barnets sko. Dersom barnet har to eller tre forskjellige par sko å velge mellom og unngår iført det samme paret i to dager på rad, vil hvert par kunne bo renere lenger ved å få lov til å tørke helt ut før de brukes igjen.

Hint

  • Hvis du tar forholdsregler hjemme har fortsatt ikke utbedret barnets fot lukt, bør du vurdere å snakke med legen sin. Legen kan anbefale en sterkere behandling eller være i stand til å diagnostisere et underliggende problem.
  • Unngå sko som er laget av plast, som lar fuktighet inne i skoene med ingen steder å gå.