Digidexo.com

Infant influensa symptomer

Infant influensa symptomer


Avgjøre om barnet ditt viser symptomer på å ha influensa kan være vanskelig. De kan synes å ha en viral sykdom, kulde eller synes veldig trøtt og sløv og ikke klarer å spise så godt som vanlig.

Time Frame

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, oktober til februar er vanligvis kjent som "influensasesongen" (se Ressurser nedenfor). I løpet av denne tiden spedbarn er mer sannsynlig å bli utsatt for influensa.

Identifikasjon

Infant influensa symptomer inkluderer en plutselig høy feber på 101 grader eller høyere, frysninger og tretthet fulgt av luftveisproblemer som en tørr hoste og rennende nese. Andre baby influensa symptomer kan inkludere magesmerter, diaré, dårlig matlyst, hovne kjertler og sår hals.

Misforståelse

Hvis barnet ditt har luftveissymptomer som hoste og lunger som underlag før du høy feber, de sannsynligvis har en kald i stedet for influensa.

Forebygging / løsning

Den amerikanske Pediatric Association anbefaler at alle barn i alderen seks måneder gamle til 19 år bør få en årlig influensa vaksinering (se Ressurser nedenfor). Holde barnet borte fra områder med tett kontakt som skoler og barnehage eller rundt familiemedlemmer som kanskje opplever influensautbrudd.

Advarsel

Influensa er svært farlig for spedbarn og babyer under to. Spedbarn som får influensa vil trolig måtte overvåkes og behandles på sykehuset. Influensaviruset proliferates i nært hold, og noen som har viruset er smittsomt en dag før symptomene begynner og fem dager etter.