Digidexo.com

Cervicogenic Disc Disease

Cervicogenic plate sykdom er den medisinske termen for hva de fleste av oss vil kalle en smerte i nakken. Mange av oss lider av kronisk hodepine og nakkesmerter, men mange av oss vet ikke at slike smerter kan være forårsaket av et problem med platene i ryggraden vår. Begrepet cervico definerer nakken, eller cervical bein i ryggraden. Det er en rekke forhold som kan føre til sykdom, som oftest oppleves som en hodepine, og mange av disse kan være ganske alvorlig og ødeleggende. Forstå cervicogenic plate sykdom vil hjelpe spør personer som lider av kronisk hodepine å søke diagnose og behandling som vil forbedre mobilitet og livskvalitet.

Definisjon

Cervicogenic hodepine er forårsaket av en type skade eller misdannelse i nakken av ryggraden som ofte fører til komprimerte muskler, sener og nerver. Trykk eller skade forårsaket på ulike steder på nakke og skuldre, kalt triggerpunkter, kan forårsake hodepine, i front av bihulene, tinninglappen, og bak eller i øynene.

Disc Skader eller sykdom

Fordi nerver alle går gjennom ryggraden, står det til grunn at enhver tilstand som påvirker ryggsøylen, inkludert ryggvirvler og plater, kan påvirke andre deler av kroppen. Dette er spesielt sant når nerver eller muskler er klemt, som fører til smerte, både akutt eller kronisk. En cervicogenic hodepine ofte utspring i nakke regionen av ryggraden, og er oftest forårsaket av noen sår av unormalt i platene som ligger i nakken eller øvre ryggsøylen.

Årsaker

Noen av de vanligste årsakene til cervicogenic plate sykdom, men er ikke begrenset til feiljustering av cervical eller nakkevirvler, felles degenerasjon og tidligere skader i nakke eller skulder område.

Stress

Gjentatt stress eller overforbruk av nakke- og skuldermusklene slik som forårsaket av feil vektløfting, bærer gjenstander på skuldrene eller feilaktig trening teknikker kan ofte føre til klemming av nerver eller skader på ledd i nakken som fører til cervicogenic plate sykdom, slitasje og rive og selv kronisk hodepine.

Behandling

Behandling av cervocogenic plate sykdom kan avhenge av plasseringen og alvorligheten av skaden i det cervikale område i ryggraden. I noen tilfeller, fysioterapi tilbyr lettelse, som kan avspenningsteknikker og selv injeksjoner kalles nerve blokker for å gi lindring av smerte. Mange enkeltpersoner søke og finne lindring med kiropraktisk justering, massasje og akupunktur.