Digidexo.com

Hvordan Undertrykk en Yawn

Det finnes situasjoner når gjesping er upassende, og du kan trenge å undertrykke det. Disse inkluderer intervjuer, bryllup og begravelser. Gjesping, ifølge enkelte mennesker, er et tegn på kjedsomhet. Følg disse trinnene for å lære å undertrykke et gjesp, slik at du ikke sender feil budskap til feil tid.

Bruksanvisning

Hold munnen tett lukket og bite sammen kjevene. Når du føler gjesp kommer på, opprettholde trykket på baksiden av kjevene dine. Svelg gjesp når den prøver å slippe.

Ta en stor slurk vann når du føler trang til å gjespe. Dette vil føre til at følelsen av å avta. Drikke rikelig med væske vil også gjøre at du føler deg mindre sliten, som dehydrering er nummer én årsak til tretthet som kan få deg til å gjespe.

Pust dypt og hold pusten så lenge du kan. Pust ut, og pass på å fordrive all luft fra lungene. Gjesping er forårsaket av en opphopning av karbondioksid i lungene.

Trykk fast på halsen rett over din adamseplet. Skyv oppover for å drive ut luften i halsen og undertrykke gjesp. Gjør dette diskret slik at personen du ønsker å skjule gjesp fra ikke ser det du prøver å gjøre dette.

Dekk munnen med hånden hvis du ikke kan undertrykke gjesp for å prøve å skjule det eller minimere den. Noen ganger denne loven vil bidra til å undertrykke en full blåst gjesp.

Tips og advarsler

  • Å få nok søvn og frisk luft kan hindre overdreven gjesping.
  • Noen ganger gjesp kan ikke stoppes og det er best å la det ut. I det minste, vis noen oppførsel og hindre spredning av bakterier.
  • Se bort hvis du ser noen andre gjesping så du ikke begynner å gjespe selv.
  • Overdreven gjesping uten noen åpenbar grunn kan være et symptom på astma eller andre lungelidelser. Se legen din hvis overdreven gjesping ikke går bort.