Digidexo.com

Hvordan slutte å drikke Pop

Hvordan slutte å drikke Pop


Amerikanerne drikker mer enn 600 porsjoner med pop i året, ifølge National Soft Drink Association. Denne statistikken er ikke overraskende når du tenker på den utbredte tilgjengeligheten. Pop er til stede i automater, store kasser, sportsarrangementer og restauranter. Sin billig pris og god sukker gjør det til et enkelt valg når du føler deg svak og trenger en rask energi boost. Tunge forbruk av pop imidlertid ikke kommer uten en pris. Det kan føre til økt risiko for type 2 diabetes, tannråte, høyt blodtrykk og fedme. Pop forbruk er vanedannende, men du kan bryte vanen.

Hvordan slutte å drikke Pop

1 Bytt vanlig pop for kosthold. Helt eliminere forbruket av pop helt i starten kan bevise for drastisk endring. Derimot vil bytte fra vanlig til kosthold tillate deg å lette på endringen. Diett pop har færre kalorier enn vanlig og bruker sukker erstatter i stedet for sukker eller høy fruktose mais sirup. Start med å bytte en vanlig pop en dag med en diett. Fortsett til du har fullstendig eliminert vanlig pop fra deg kosthold.

Sakte redusere antall pops du spiser en dag. Hvis du for øyeblikket drikker fem bokser om dagen, kuttet ned til fire. Eliminere minst en pop en dag hver uke frem til forbruket er ned til null.

bytte ut hvert eliminert pop med en sunnere drink alternativ. Den beste alternativ er vann. Ikke bare er det kalori-og sukkerfritt, kroppen din trenger det for å overleve. Menneskekroppen er 60 prosent vann, og hvert system er avhengig av vann, ifølge Mayo Clinic. Erstatte pop for vann kan bidra til å sikre kroppen din får sin daglige behovet.

Hvis koffein tilbaketrekning blir for mye å håndtere, prøve å drikke grønn eller svart te. Hver er en kalori-fri kilde for koffein. Du kan også drikke naturlige frukt og grønnsaker hvis du ønsker aromatiserte drikker. Juice, men er ofte lastet med sukker. Følgelig fortynnes hvert glass med vann for å redusere forbruket av unødvendige sukkere.

Stå opp og aktiv hvis du føler trang til å drikke en pop. Du kan ofte begjærer sukkerholdige og fetende mat og drikke når du er lei. Følgelig, hvis du føler en pop craving utvikling, stå opp og gjøre noe for å okkupere tankene dine. Ta en tur, trening, ta en telefon eller hente noe å lese. Uansett hva du gjør, ikke gi etter for suget.