Digidexo.com

Hva er farene ved Stoppe Valtrex?

Valtrex er merkenavnet for stoffet valacyclovir. Det ligner på Acyclovir og Famvir. Disse medikamentene brukes til å behandle det brede spekteret av herpes virus som påvirker mennesker. De virker ved å avbryte virusreplikasjon og bremse varighet eller hindre utbrudd.

Herpes Simplex One

Herpes kommer i mange forskjellige former og fasonger. HSV-1 eller herpes simplex-virus 1 oppstår over midjen. Herpes simplex 1 viruset forårsaker munnsår, vannkopper hos barn, og kan føre til en alvorlig sykdom, spesielt blant eldre og immunsupprimerte, kalt helvetesild eller herpes zoster.

HSV-1 er i utgangspunktet fanget som en smitte fra person til person, enten det er lekende barn, under et kyss eller bruke eller dele kjøkkenutstyr, tannbørster eller annen direkte kontakt med et åpent HSV-1 sår.

Vannkopper pleide å være en overgangsrite og foreldre ville gjerne oppmuntre sine barn til å gå til "vannkopper parter" for å få det så tidlig som mulig som det er mindre sever i tidlig barndom. I dag er det en vaksine, og det er ikke nødvendig for å få vannkopper.

Vannkopper og Valtrex

Valtrex kan forskrives til barn som fange vannkopper og var ikke vaksinert mot sykdommen. Valtrex, sammen med Famvir og Acycolovir vil redusere varigheten og symptomer på utbruddet.

Under disse omstendigheter, utgjør stoppe Valtrex en fare bare i alvorlighetsgrad og varighet av utbruddet. Vannkopper er vanligvis selvbegrensende og vil stoppe i løpet av tre til fire uker. I alvorlige tilfeller, spesielt hvis vannkopper er i øynene eller munnen, men enda viktigere i øyet, aldri slutte å ta Valtrex uten å konsultere forskrivning lege.

Herpes Zoster (helvetesild) og Valtrex

Når noen har vært utsatt for HSV-1 viruset forblir latent i nerveceller som kalles gangliene. Disse er nerveceller som er lineære i naturen. Med andre ord har de et startpunkt og reise på en lineær planet til andre deler av kroppen.

De fleste tilfeller av herpes zoster, eller helvetesild. oppstå på stammen (kropps) av en person som tidligere infisert med HSV-1, mer spesifikt vannkopper. Det kan også forekomme i ansiktet og til og med øynene, og dette er blant de farligste stedene som det kan føre til blindhet.

Herpes zoster utbruddene har faser, den første er en prikkende eller brennende fase, så er det en blemmer fase, etterfulgt av en oser fase og så føyes. Hele prosessen kan ta en måned eller mer, og den største faren er postherpetisk nevropati som betyr en nummenhet eller rest smerter i nerve berørt av utbruddet. Mer spesielt herpes zoster virus i øyet kan forårsake blindhet.

De tidligere helvetesild eller herpes zoster utbrudd er fanget bedre, som Valtrex eller en av de andre antivirale midler vil hindre langvarig symptomer og bidra til å forkorte levetiden.

Herpes zoster er nesten alltid begrenset til en side av kroppen. Stoppe behandling uten å konsultere om at legen kunne være farlig som det kan føre til komplikasjoner som optisk herpes og postherpetisk nevropati.

Genital Herpes

Genital herpes er forårsaket av herpes simplex virus II. Det er en seksuelt overførbar sykdom, og det første utbruddet er vanligvis den verste med påfølgende utbrudd blir mindre alvorlig i symptomer og smerter og ubehag. Valtrex brukes ofte til å behandle akutte genital herpes utbrudd og brukes som en dose vedlikehold for å holde viruset latent, spesielt for de gjenstand for hyppige utbrudd.

Stoppe en startdose, som med HSV-1, er ikke tilrådelig som det vil bare forlenge avslapnings og kan øke alvorlighetsgraden. Bivirkninger er ikke uvanlig, og før du stopper en startdose rådgivning med en medisinsk faglig er sterkt anbefalt.

Vedlikeholds doser brukes til å holde tilbake viruset i de med hyppige utbrudd. Det er også brukt for å beskytte partnere av de smittede, samt smittet person. En aktiv herpes utbrudd er en kjent risikofaktor for økt HIV-smitte. Igjen er det ikke tilrådelig å stoppe enhver dose Valtrex uten godkjennelse av en behandlende lege.

Oral Herpes

Mange mennesker opplever oral herpes. Disse er de stygge lesjoner som er begrenset til munn-området, og vanligvis er synlige over eller under leppen.

Dette er forårsaket av HSV-1, men er egenartet ved at det sjelden utvikler seg til helvetesild eller en hvilken som helst annen type av herpes, selv om det kan være spredt seksuelt, både oralt og genitalt. Oftere aktuelle behandlinger eller kremer som inneholder Valtrex eller relaterte produkter er foreskrevet. For kronisk syke, kan vedlikeholdsdoser av Valtrex gis for å forhindre pågående utbrudd.

Stoppe Valtrex for oral herpes er vanligvis ikke risikabelt, men vil forlenge sår og kan forårsake hyppigere utbrudd, virusutskillelse, som igjen vil gjøre personen lider mer sannsynlig å overføre viruset til en partner, og kan føre til sekundære utbrudd . For eksempel kan oral herpes som er aktivt Shedding og berøres bli brakt til øyet ved rubbing som kan føre til en alvorlig optisk infeksjon.

Som med alle former for herpes og alle medisiner, aldri stoppe en medisinering uten å konsultere den forskrivende lege.