Digidexo.com

Hvordan finne en Vekttap Buddy nærheten av West Covina, CA

Hvordan finne en Vekttap Buddy nærheten av West Covina, CA


Å miste vekt kan være en utfordrende oppgave. Det tar mye hardt arbeid og vilje. Det er veldig lett å gå av sporet når du går på det alene. Å ha en støtte kompis er en stor motivator når du prøver å gå ned i vekt. Det hjelper også å holde deg på sporet. Når du har støtte, har du noen å trene med, dele oppskrifter og mat ideer med, og hjelpe deg å unngå å gjøre dårlige beslutninger.

Hvordan finne en Vekttap Buddy nærheten av West Covina, CA

•  Søk på internett for støttegrupper i West Covina eller nabobyene. Meetup.com er en stor kilde til å finne grupper av mennesker i ditt område med et felles mål. Det er også en Weight Watchers ligger på North Grand Avenue med ulike møtetider i løpet av uken.

Registrer deg for en gym medlemskap. West Covina er hjem til flere treningssentre, inkludert 24 Hour Fitness, Bally Total Fitness, San Gabriel YMCA og Extreme Bootcamp.

Bli med på en kjører, turgåing, sykling eller fotturer klubb. West Covina er et flott sted for friluftsaktiviteter. Uansett hvilken aktivitet du foretrekker, er det lokale klubber som passer dine behov. Nettstedet fitness-singles.com er en stor ressurs for å finne lokale løpere i West Covina.

Finn en ernæringsfysiolog. En ernæringsfysiolog vil hjelpe deg med å overvåke matinntaket og gi anbefalinger om hvilke typer mat du bør spise. Ernæringseksperter har også den støtten du trenger når vi leter etter mat bytteavtaler og alternativer til høyere kalorifattig og fet mat.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din før du starter en ny diett eller fitness diett.
  • Hvis du ikke har tilgang til internett hjemme, gå til ditt lokale bibliotek for å gjøre søkene for grupper og klubber i ditt område.
  • Ikke la fremmede inn ditt hjem eller bil og bo på godt opplyst, travle gater og stier.