Digidexo.com

Forholdsregler mens du tar høyt blodtrykk medisin

Høyt blodtrykk er en av de ledende helse farene som møter amerikanske voksne. Det finnes ulike reseptbelagte medisiner på markedet med sikte på behandling av høyt blodtrykk. Før du begynner å ta disse medikamentene, men det er noen forholdsregler kan det være lurt å ta, for å hindre ytterligere komplikasjoner som hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Bivirkninger

Det er viktig å alltid vite bivirkninger og legemiddelinteraksjoner for ditt blodtrykk medisin.

Mens noen bivirkninger kan være normalt og forventet, mens andre kan være indikasjoner på alvorlige komplikasjoner. Når dette skjer, har tilstrekkelig kunnskap om hva du skal se etter blir kritisk, for ikke å gå glipp av viktige røde flagg.

Du bør alltid seriøst vurdere bivirkningene som følger med foreskrevet medisin i tillegg. Hvis noen av symptomene synes sannsynlig å være for mye å håndtere, prøv en annen medisin eller diskutere andre alternativer med legen din.

Diet

I tillegg til blodtrykket medisiner, kan det være lurt å justere kostholdet. Mange ganger, er det vanskeligere på kroppen bare å bruke medisiner for å regulere blodtrykket. Du kan også være lurt å være spesielt oppmerksom på hva slags medisiner du er på, som ulike medisiner virker ulikt på kroppen din. Noen vil kanskje begrense mengden av kalsium du får, mens andre arbeider som diuretika. Når shopping og matlaging huske å holde matvarer lav i natrium. Når du spiser ute, spør din servitør eller servitør hvis de har et kosttilskudd meny med lav natrium valg.

Legemiddelinteraksjoner

Når to eller flere legemidler samhandle i systemet de kan ha flere bivirkninger eller kan muligens fungere feil. En vanlig årsak til overdoser er uaktsom blanding av narkotika. Kontroller alltid baksiden av din resept flaske og spør legen din hvordan medisiner kan samhandle med andre legemidler.

Mat og urte kosttilskudd kan også ha en effekt på din medisinering. Sørg alltid for å spørre legen din om det er noen urter eller kosttilskudd restriksjoner før du starter en ny medisin.

Det er en god idé å ha noen form for medisinsk armbånd som inkluderer alle de medisiner du tar. I en nødssituasjon kan dette hjelpe leger å ta informerte beslutninger om din omsorg.