Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for å være sunn & Not Skinny

Mange forsøk på å gå ned i vekt hele tiden. De har alle sine grunner også. Noen velger å gå ned i vekt, ikke fordi de vil, men fordi hvis de ikke gjør det, er de i fare for å dø, mens andre velger å gå ned i vekt fordi de ønsker å være tynn. Hvis du ønsker å gå ned i vekt for ikke å bli altfor tynn, men å bare være sunt og forlenge år på livet ditt, så vil du være glad for å vite at dette er mulig.

Hvordan å miste vekt for å være sunn & Not Skinny

Oppdag hvor mange kalorier du bør inntak per dag (du kan finne ut av dette ved å bruke Calorie Calculator - se Ressurser). Siden du ikke ønsker å gå ned i vekt for å være tynn, men å være sunn, mål for vanlig fett tap i stedet for ekstrem fett tap.

Endre vaner gradvis. For eksempel, i stedet for å kjøpe melk, bytte til skummet melk og innlemme det i ditt daglige inntak. Når du velger deler, sørg for at hver del er ikke større enn håndflaten din. Selv om det kan være vanskelig å holde deg fra overspising, med selvkontroll vil du bli vant til å spise denne mindre del over tid.

telle kalorier som du blir vant til å spise mindre porsjoner. Det er der kalori kalkulator kommer inn i bildet. Vær oppmerksom på kaloriene i alt du forbruker. Ved slutten av dagen, bør du ikke ha gått over kalori kvote.

Øvelse i 30 minutter til en time minst tre ganger i uken. Hvis du spiser mer enn høyeste kalori kvote, trene 30 minutter å brenne det meste av det off. Trene kan bestå av en hvilken som helst fysisk aktivitet fra jogging til å utføre push-ups, hopping knekt, selv løfte vekter. For å holde deg i form, kjøpe en skritteller og holde den på deg hele tiden. Forsøke å gå 4000 til 5000 skritt per dag.

Drikk bare vann med resten av måltidene dine etter at du spiser frokost. Dette vil slå ut i gjennomsnitt 245 kalorier fra sukkerholdige drikker de fleste individer konsumerer daglig. I tillegg kan du unne deg en matbit en gang per dag, men gjør det til en lav-kalori snack. Bruk denne snack å belønne deg selv for å følge din diett. Når du legger til noen fysisk aktivitet i din daglige rutine og konsumere en sunn mengde kalorier, vil du gå ned i vekt på en sunn måte.

Hint

  • Følg næringspyramiden å vite hvor mange forskjellige typer mat å spise per dag.
  • En mangel på mosjon vil ikke gjøre vekttap gå noe fortere. Ved å gå regelmessig og trene på slutten av dagen, vil du holde kalorier ned og være sunn.