Digidexo.com

Hvordan ha en Vekttap Contest

Hvordan ha en Vekttap Contest


Begynnelsen og deretter binde seg til et vekttap program kan være en skikkelig utfordring. Hosting et vekttap konkurranse med venner, familie eller kollegaer er en morsom måte å bringe sammen folk og skape en positiv, motiverende miljø for dine vekttap bestrebelser. Ikke bare konkurransen opprette en støttegruppe for personer som søker motivasjon, det hjelper deg med å spore din fremgang gjennom hele konkurransen.

Hvordan ha en Vekttap Contest

Opprett et vekttap diagram med tilsvarende rader og kolonner for navnene på alle deltakerne og datoer for ukentlige veie-ins.

Planlegg en tid, dato og sted for første innveiing. Send ut invitasjoner og meldinger til alle deltakerne via e-post, nettsamfunn, personlig, via telefon eller mail. Ta med premier og insentiver for konkurransen på invitasjonen flyer.

Gjennomføre ditt første møte og innveiing. Under møtet forklare reglene og tidsramme på konkurransen og sørg for at alle er komfortable med å vise sin vekt på kartet. Hvis du ønsker, kan du ta et "før" bilde av hver deltaker og har alle introdusere seg selv og sine mål som en isbryter. Også under møtet, planlegge fremtidige innveiing ganger på omtrent samme tid hver uke.

Fortsett veie-ins for varigheten av konkurransen. Hvis du ønsker, kan du ordne ukentlige premier for "Biggest Loser" i uken. Mindre, ukentlige insentiver for en lang vekttap konkurranse kan øke motivasjonen og gjøre hver ukentlig innveiing mer interessant. Premiene kan inkludere gavekort til sunne restauranter, kjøpmenn eller tjenester.

Beregn det totale vekt-tap for hver person ved slutten av konkurransen. For å være rettferdig, den beste måten å avgjøre vinneren er prosentvis vekttap. For å gjøre dette, trekker den endelige vekten fra startvekt. Del forskjellen ved startvekt for å beregne den prosentvise vekttap. For eksempel, hvis en deltaker starter på £ 160 og sin sluttvekten er 150 kg, er hennes totale vekt tap 10 pounds (160-150 = 10). Del startvekt på 160 pr totalvekt tap på 10 for å motta den prosentvise vekttap, noe som er 16% (160/10 = 16).

Award "største taper" med hovedpremien og gi insentiver til de andre deltakerne. Hvis du ønsker, kan du ta en "etter" bilde å sammenligne resultatene. Du kan også sende alle en takk notat for å delta og knytte sitt personlige "før" og "etter" bilder i notatet.