Digidexo.com

The Best Flu Relief

En dag er du helt frisk, men neste dag, kan du knapt komme ut av sengen. Mens nyhetsmediene ga H1N1 influensa-viruset mye oppmerksomhet i løpet av 2009, kan du bli smittet med noen stamme av influensa, en smittsom luftveissykdom, når du kommer i kontakt med andre mennesker, noen dyr eller ting folk har rørt.

Men her er ting du kan gjøre for å lindre symptomene på influensa, som, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, inkluderer feber, trøtthet, hodepine, hoste, sår hals, rennende nese og smerter i kroppen.

Få hydrert

Drikk rikelig med væske for å holde deg hydrert. Når smittet med influensa-viruset, kan kroppen din mister væske, enten ved å bekjempe infeksjonen eller som en bivirkning av medisiner. Dehydrering kan føre til helsemessige komplikasjoner. Den amerikanske regjeringen anbefaler du drikke klare væsker som vann, buljong eller sportsdrikke.

Redusere smerte

Ta en over-the-counter smertestillende. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler ibuprofen, kjent i USA under merkenavnet "Advil", paracetamol, som finnes i Tylenol og naproxen, som finnes i Aleve, for å behandle feber og smerter i kroppen.

Stopp hoster og nyser

Ta en over-the-counter hoste suppressant med en slimløsende, for eksempel Mucinex. Dette vil bidra til å redusere slim og post-nasal drypp, som kan føre til hoste og sår hals. Sørg for å lese boksens instruksjoner godt og være klar over at enkelte medisiner av denne art kan forårsake døsighet, noe som kan svekke kjøring.

Ta deg vitamin C

Pop en vitamin C supplement hver dag eller spise mat som inneholder det daglige anbefalte mengden av vitamin C. En amerikansk studie publisert i Journal of Manipulerende og fysiologiske Therapeutics i 1999 fant at vitamin C kan lindre influensasymptomer i folk hvis gitt i megadoses før eller etter at symptomene dukker opp.

Ta reseptbelagte legemidler

Ta anti-virus medisiner eller antibiotika, som din lege må foreskrive. The Centers for Disease Control and Prevention anbefalte slike medisiner til folk som er spesielt syke eller har en høyere risiko for å få komplikasjoner av influensaviruset, som for eksempel barn eller eldre.