Digidexo.com

Pinworm Habitat

Pinworm Habitat


Pinworms er små parasitter som infiserer tarm områder med millioner av mennesker hvert år, spesielt barn. De ikke forårsake noen reell skade, bare kløe, men trenger å bli behandlet av en lege. Individer bli infisert med ormer etter inntak av dem fra forurensede hender eller overflater. Barnemark egg bosette seg på folk, hele husholdninger og på offentlige steder.

Sengetøy

Forurenset sengetøy er et felles sted hvor egg av Barnemark er funnet. Eggene legges i sengen ved Barnemark i en smittet person. Hyppig vask i blekemiddel og varmt vann dreper eggene. Hvis en person i. Familien er infisert, sørg for å vaske alle sengetøy og håndklær i huset.

Toaletter og bad inventar

Siden pinworms påvirke området rundt anus, de er ofte overføres fra en persons hender på toalettet eller baderomsinnredning. Det er veldig viktig å vaske hendene i varmt vann med såpe etter bruk av et offentlig toalett. Sørg også for å bruke en desinfiserende ved rengjøring husholdnings bad.

Skoler

Barn er svært utsatt for å bli smittet med Barnemark, mens på skolen. Eggene fra pinworms er funnet på skolen pulter, lunsjbordene i kantina, lekeplasser eller på leker. Sørg for å lære barn å vaske hendene grundig etter bruk av toalettet og før spising for å unngå smitte.

Hånd-til-hånd kontakt

Siden egg av pinworms generelt ligge under neglene på en smittet person, er hånd-til-hånd kontakt den enkleste og raskeste måten å bli infisert. Sammen med vanlig håndvask, fraråder barn fra suge tommelen eller å sette hendene i munnen deres.