Digidexo.com

Hvordan Bring Up lav natrium nivåer

Mens lav-natrium dietter blir spioneringen som en stor helse booster i disse dager, det er også slikt som å ha for lite natrium i systemet ditt. Faktisk, tilstedeværelsen av lave natriuminnhold i blodet i forhold til høy vannstand, en tilstand kjent som hyponatremi, kan føre til en rekke helseproblemer. Arbeide med helsepersonell, kan du få opp lave natrium nivåer og gjenopprette kroppens elektrolyttbalanse for optimal helse.

Hvordan Bring Up lav natrium nivåer

•  Vær på utkikk etter symptomer på lavt natrium nivåer, for eksempel en følelse av desorientering, muskelsvakhet, hodepine, tretthet, tap av appetitt, eller forvirring. Du kan stå i fare for tilstanden hvis du er over 50, har nylig deltatt i en høy intensitet aktivitet som en maraton, hvis du er for tiden gjennomgår kjemoterapi, har nyresykdom, eller hvis du nettopp har konsumert store mengder vann eller diuretika. Andre risikofaktorer inkluderer forbruk av rusmiddel Ecstasy, plutselig eksponering for et varmt klima, eller en streng lav-natrium diett.

•  Besøk helsepersonell umiddelbart hvis du har opplevd noen av de ovennevnte symptomene og mistenker at du har lavt natrium nivåer. I mellomtiden ber helsepersonell om hva du kan gjøre for å få opp lave natrium nivåer. Hun kan anbefale å kutte ned på vannforbruket til din avtale, for eksempel. Under møtet vil legen utføre en fysisk eksamen og administrere en blodprøve og urinprøve for å verifisere hvorvidt dine natrium nivåer er lave.

Følg Din helsepersonell instruksjoner for å bringe opp lave natrium nivåer, som kan inkludere midlertidig redusere vann eller vanndrivende inntak til natrium nivåer er gjenopprettet. Når natrium nivåer er faretruende lav, kan legen behandle deg med intravenøse medikamenter, reseptbelagte medisiner, eller hormonbehandling.

Snakk med legen din om andre måter du kan få opp lav natrium nivåer for å forhindre et tilfelle av hyponatremi i fremtiden. Han kan foreslår behandling av andre forhold som kan påvirke lave natriuminnhold, slik som adrenal problemer. Andre forebyggende tiltak er å drikke mer enn det anbefalte daglige inntaket av vann: 8 8-oz glass vann per dag, og sørge for å bare drikke så mye du svetter under intense aktiviteter (vanligvis ca en liter per time).

Hint

  • Alltid konsultere med legen din om nye medisiner som kan øke din risiko for lav natrium nivåer, og opplyse deg om risikoen forbundet med å ta et vanndrivende medisiner som vann piller.