Digidexo.com

Flytende Vitaminer for Kids

Vitaminer er stoffer som barn trenger for kroppen sin til å fungere normalt. Barn som har vitaminmangel ofte lider hyppige sykdom, tretthet, manglende vekst, og lavt antall røde blodceller. Fordi barnas immunforsvar er fortsatt utvikling, de er mer sannsynlig enn voksne til å lide dårlig effekter fra vitaminmangel. Diett kosttilskudd kan bidra til å forhindre mangler.

Betydning

Barn trenger flytende vitaminer dersom kostholdet ikke gir et tilstrekkelig antall næringsstoffer, noe som er sannsynlig hvis deres dietter er tung på rask mat og bearbeidet mat. Vitaminer, slik som omega-3 fettsyrer gir støtte for nervesystemet, og funksjoner i hjernen. Barn trenger også vitamin C for å støtte immunfunksjon og utvikle vev i kroppen. Vitamin C gir også støtte for hjernens funksjon. Vitamin B bidrar til å støtte et barn stoffskifte, men hvis et barn har en diett som er høy i raffinert sukker eller karbohydrater, kan det utarme disse vitaminene. I tillegg til vitaminer, mineraler såsom jern er avgjørende for helsen til røde blodceller og næringsstoffer som for eksempel kalsium og magnesium er viktig for helsen av nerver, muskler og ben.

Grunner for Defiency

Basert på den amerikanske Chronicle, de fleste matvarer i USA, inkludert bearbeidede matvarer, kan være genmodifisert. Under behandlingen, er non-food tilsetningsstoffer innlemmet i mat, som kan hindre opptak av næringsstoffer og hindre barn fra å få de vitaminene de trenger.

Betraktninger

Siden barn kan være kresen med hva de spiser, noen ganger er det lettere å velge en flytende versjon av vitamintilskudd i stedet for piller eller tyggetabletter. Flytende former for vitaminer kan komme i forskjellige smaker. Hvis barnet ditt unngår å ta noen vitaminer, kan smakløs flytende vitaminer for barn blandes i mat eller drikkevarer.

Fordeler

Barnas fordøyelseskanalen er godt rustet til å absorbere væske kosttilskudd flere enn de i en kapsel eller tablett. I henhold til legens Desk Reference, er mindre enn 20 prosent av en pille vitamin absorbert, mens legemet er i stand til å absorbere omtrent 98 prosent av et flytende vitamin inn i kroppen. Flytende vitaminer er vanligvis absorberes av kroppen helt, noe som skjer i løpet av minutter etter inntak av supplement. Pille form kosttilskudd generelt ta flere timer for kroppen å behandle, og de er ikke absorberes helt. Flytende vitaminer for barn kan også inneholde ekstra antioksidanter til å bekjempe infeksjoner, som ikke er tilgjengelig i de fleste pille eller tablett vitaminer.

Priser og Skjemaer

Noen vitaminer kommet i en vanlig flytende form som kan måles ut og tatt av teskje eller sammen med en mat dropper. Andre flytende vitamin alternativene inkluderer drinker, klem pakker, og drikke blande packets.The prisen på flytende vitaminer varierer fra $ 10 til $ 40, avhengig av merke, hvor mye, og målrettet aldersgruppe.

Utvalg og priser

Barn som begynner å spise fast føde etter seks måneder er anbefalt å begynne å ta vitaminer rundt ett til to år, i henhold til online barnelege Dr. William Sears, eller hvis anbefalt av en lege. Dosering av vitaminer varierer per barn avhengig av deres vekt og alder, og er angitt på produsentens emballasje.

Advarsel

Det er viktig å gi barnet riktig dosering for å unngå vitamin toksisitet, noe som kan føre til kvalme, hodepine, tretthet, problemer med appetitt, svimmelhet, tørr hud, leddsmerter og andre helseproblemer.