Digidexo.com

Systemiske Cellulitis Sykdommer

Systemisk appelsinhud sykdom er en bakteriell infeksjon forårsaket av organismer som inneholder mikroskopiske streptokokker og Staphylococcus. Disse bakteriene lever på huden og kan invadere åpne sår. Bakteriene begynner å vokse når de kommer inn et sår, og dette kan føre til tilstanden.

Symptomer

Vanlige symptomer på cellulitt inkluderer et sår som er rød og varm å ta på. Det kan være hovne og ømme. Små røde flekker som vises i treere kan være til stede. En rød linje kan strekke seg fra såret. Noen pasienter kan også oppleve feber og frysninger.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, er du på en større risiko for å utvikle en cellulitt infeksjon hvis du har et svekket immunforsvar, du er diabetiker eller har vannkopper eller helvetesild.

Diagnose

Diagnostisering av appelsinhud er vanligvis bestemt av utseendet på et sår. En blodkultur kan fastslå den eksakte stamme av bakterier i såret.

Behandling

Behandling av appelsinhud består av en resept antibiotika for å bidra til å bekjempe infeksjonen og unngå ytterligere komplikasjoner.

Komplikasjoner

Komplikasjoner fra appelsinhud kan oppstå hvis den ikke behandles innen de første par dagene. Når bakteriene er kommet inn i kroppen, de kan spre seg dypere inn i kroppen og inn i blodet. Infeksjonen kan da bli en nødsituasjon.