Digidexo.com

Hva slags hjem behandling kan hjelpe MRSA?

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er et antibiotikum motstandsdyktig bakteriell infeksjon som hovedsakelig begynner på huden, men kan spre seg til innsiden av kroppen som forårsaker livstruende infeksjoner i bein, lunger, hjerteklaffer og blod. Følgende hjem behandlinger har begrenset studier om deres effektivitet å behandle MRSA. Manukahonning har blitt studert i utstrakt grad av følgende ukonvensjonelle behandlinger. Denne artikkelen er ikke ment å diagnostisere, kurere eller behandle MRSA. Les alle behandlingsalternativer med legen din.

Fakta

HA-MRSA eller helsetjenester-assosiert MRSA forekommer hyppigst blant de i medisinske fasiliteter som sykehjem og sykehus. Pasienter med svekket immunforsvar er mer sannsynlig at kontrakten denne potensielt dødelig bakteriell infeksjon. CA-MRSA eller community-assosiert MRSA forekommer i mennesker som ikke har hatt kontakt med et sykehus, for eksempel et sykehus eller sykehjem, innen ett år etter å anskaffe infeksjonen. De mest sannsynlig at kontrakten CA-MRSA inkludere mennesker hvis liv er i nær kontakt med andre, for eksempel idrettsutøvere eller de som bor i overfylte fasiliteter som en sovesal eller fengsel.

Manuka Honey

Sårbandasjer laget med Manuka honning har blitt brukt til å effektivt kontrollere MRSA i en rekke pasienter. I studien, "antibakteriell aktivitet av Honey Against Fellesskap-Associated meticillinresistente Staphylococcus aureus (CA-MRSA)" gjort på Nord-Irland Public Health Laboratory i Belfast, MRSA-bakterier ble helt utryddet i kulturer i løpet av 24 timer med fire forskjellige stammer av honning. Dette tyder på at andre typer av honning er effektiv til å redusere eller eliminere MRSA fra infiserte sår.

Eteriske oljer

Noen studier viser noen essensielle oljer kan være nyttig for å redusere MRSA kolonisering. Men undersøkelsen er motstridende. Inkonsekvent potens mellom partier og merker av eterisk olje redusere evnen til å skape avgjørende funn mellom studiene. Av de mange essensielle oljer studert, tea tree, lavendel og en kombinasjon av Citricidal grapefruktekstrakt og geranium ble vist seg å være den mest lovende i reduksjon av MRSA kolonisering.

Forebygging

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) fremmer riktig håndvask som den mest effektive strategien for å hindre spredning av MRSA. Å effektivt rengjøre hender, våte hender med rent vann og bruke såpe. Gni hendene sammen i minst 20 sekunder. Skyll godt og tørk av med et papirhåndkle. Bruk tørkepapir for å slå av vannet. Deretter kaste papirhåndkle. Hvis såpe ikke er tilgjengelig, kan hender kunne renses med alkohol. Gni alkoholbasert desinfeksjonsmiddel på hendene og la tørke.

Advarsler

Ikke behandle MRSA med noen hjem behandlinger uten godkjenning og oppfølging av legen din. Denne bakteriell infeksjon må overvåkes av en lege for å redusere risikoen for alvorlige, og potensielt livstruende, spredning av bakterier til indre vev. Hvis du har en MRSA-infeksjon, hindre spredning av bakterier ved å holde såret rent og dekket til enhver tid. Vask hendene før og etter endring av dressing.