Digidexo.com

Hjelp for Baby Med Silent Reflux

Aktiv syre reflux og stille acid reflux aksje ganske lignende symptomer, bare babyen ikke avgir spy hvis han lider av sistnevnte. Snarere, når barnet spytter opp, svelger han det heller enn å spytte i ut av munnen hans. Silent acid reflux kan være farlig i babyer, så det skader i spiserøret og kan hindre riktig vektøkning. Det er mulig å behandle en tilstand, imidlertid, og kan ofte bli korrigert med enkle trinn som tas i hjemmet uten medisinering.

Hjem Rettsmidler

Amme babyen i stedet for å mate ham formel. Kroppen kan fordøye morsmelk enklere og raskere enn formel. Jo raskere fordøyelsen av maten, jo mindre sannsynlig at barnet spytte opp. Hvis du ammer og babyen fremdeles lider stille reflux, kan mor trenger å endre sin diett for å se om det kan være problemet. Prøv å unngå spesielle matvarer som koffein, melkeprodukter, og krydret mat for å se om det hjelper babyen. Mens mate babyen, enten ved bryst eller flaske, holde ham på minst en 30 graders vinkel og sørge for at ryggraden hans er helt rett. Dette vil holde ham fra å svelge en mye luft og tillate mer av melken for å nå tarmen. Tilby barnet mindre feedings oftere. Små mengder mat er lettere for barnet å fordøye. Hvis mating med flaske, rape babyen etter hver ett til to gram av formelen. Hvis sykepleie, rape babyen når alternerende mellom brystene eller når barnet slutter å suge på brystet. Det kan være lurt å eksperimentere med ulike typer flasker hvis du formelen mate babyen. Ulike brystvorter og suger mønstre av barnet kan, så det er viktig å finne en brystvorte som passer med babyens suger mønster for å fjerne overflødig luftinntak. Ikke legg barnet ned i minst 20 minutter etter fôring og prøver å holde ryggraden rett. Dette vil tillate tyngdekraften å bidra til å holde melken i maven. I tillegg kan du prøve å holde barnet fra å le, gråte eller bli stimulert på noen måte i minst 20 minutter etter fôring. Stimulering kan utløse stille reflux symptomer. Ikke sitte barnet i en bouncy sete, swing, bæresele, eller lignende seter umiddelbart etter feedings som kan føre ham til nedgangen over. Dette kan skape press i magen og føre til at babyen spytte opp. Hold barnet borte fra alt som kan føre til pustevansker som røyk, støv eller mugg. Eksponering for slike ting kan utløse reflux. Bruk en crib kile eller tykke bøker å heve hodet av babyens barneseng 30 grader for å holde kroppen hans vinklet og tillate mat å bo i magen.

Medisiner

Hvis du har prøvd alt hjemme og babyen fremdeles lider stille reflux, kan hans barnelege anbefale en medisin for å behandle tilstanden. Reseptbelagte anti-syre medisiner er tilgjengelig for bruk i babyer og kan bidra til å eliminere problemet med lydløs syre reflux.