Digidexo.com

Symptomer på nerveskader i kneet

Noen ganger er alt som trengs en enkel fall å lide nerveskader i kneet. Du må bare treffe det riktig å klemme nerve eller føre til at det noen form for traumer som skader sin struktur. Uansett hvordan du kom om skaden, vil de fleste mennesker som lider av nerveskader i kneet oppleve en rekke av de samme symptomene. Den eneste virkelige strid med intensiteten av disse symptomene vil være basert på alvorlighetsgraden og kroppens reaksjon på skade.

Smerte

Oftere enn ikke, vil nerveskader i kneet bringe en viss mengde av smerte eller ubehag i det påvirkede området, eller inn i resten av benet. Smerten kan skyte kraftig gjennom kneet eller manifest som en kjedelig banke.

Nummenhet

Nerveskader til kneet også kan be noen nummenhet, prikking eller brennende, indikerer at skaden har oppstått. Mye som smerte, kan dette bare påvirke kneet eller spredt ut i beinet.

Svakhet

På grunn av innholdet av skaden, kan nerveskader i kneet be noen svakhet eller en økt sårbarhet, potensielt gjør det mer utsatt for ytterligere skade.

Mobil Begrensninger

Mange mennesker som har lidd nerveskader i kneet vil begynne å legge merke til noen grad av mobile begrensning. Du vil kanskje ikke være i stand til å bøye eller bøye kneet på samme måte som du kunne før skaden. Det kan også bli vanskelig å plassere vekten på denne etappen.

Spasmer

Et annet vanlig symptom som nerveskader har oppstått i kneet vil være noen spasmer eller rykninger i musklene rundt kneet, selv opp til lårene eller ned i leggene.