Digidexo.com

Hodebunnen Psoriasis Hjem Behandlinger

Hodebunnen psoriasis kan være en svært ubehagelig og pinlig tilstand. Men den gode nyheten er at du ikke trenger å gå til en lege for å få det løst fordi det er flere hjem rettsmidler som kan bidra til å gjøre triks på kort tid.

Spise grønnsaker

Spise mer frukt og grønnsaker og eliminere høy fett mat for en stund vil hjelpe levere de nødvendige næringsstoffer til hodebunnen. Fettinnholdet i rødt kjøtt og andre kjente fettkilder kan blokkere porene og forverre tilstanden enda mer.

Lecithin

Ifølge www.morephemeremedies.com, har lecithin nok rensende evner til å hjelpe i å bli kvitt psoriasis. Du må imidlertid være dedikert fordi den anbefalte doseringen er ganske høy, og bør utvides i to måneder.

Tarm rensing

Akkurat som det er viktig at hodebunnen får næringsstoffer, må tarm sporet være rent og sunt nok til å absorbere de mineraler fra maten. Prøv et klyster eller colon hydrotherapy å gjenopplive de nedre regioner.

Ta ut eddik

Apple cider eddik (helst økologisk) sies å ha nok næringsstoffer til å bidra til å fremme en sunnere hodebunn. Bruke den direkte, ved hjelp av et håndkle.

Ta en pause

Høyt stress kan forverre tilstanden så prøv å slappe av hver gang en stund.