Digidexo.com

Hvordan Oppløs Keratin

Hvordan Oppløs Keratin


Keratin buildup, vanlig i huden, kan føre til blokkerte hårsekker og små hvite nupper. Når dette naturlig hud protein fører til en blokkering, er tilstanden kalles keratosis pilaris. Mens humper ser ut som kviser, de faktisk inneholder herdet keratin i stedet for pus. Det finnes ingen kur for ufarlig tilstand, men med en jevn hud-omsorg diett, kan du begrense problemet.

Bruksanvisning

•  Gni en klut forsiktig over keratin innskudd i en sirkelbevegelse.

Skyll det berørte området av huden med varmt vann. Klapp huden meste tørr med et håndkle uten å gni eller klemme innskudd. La huden litt fuktig.

Påfør en fuktighetskrem som inneholder enten melkesyre eller urea. Så hjelper det å fukte huden din, vil den begynne å oppløse keratin.

Gjenta disse trinnene for et par uker. Hvis det fortsatt er et problem, bruke en krem ​​med en Helix Aspersa Muller komplisert som en ingrediens. Den viktigste komponenten i denne komplekse, glykokonjugater, kan bidra til å redusere overskudd av keratin.

Etter at du har redusert forekomsten av keratin på huden din, fortsetter en jevn fuktighetsgivende rutine for å hindre fremtidige keratin innskudd.

Tips og advarsler

  • Gni en klut forsiktig på keratin flekker vil eksfoliere huden og gi rom for utgivelsen av noen av innskudd.
  • Påfør Helix Aspersa Muller kompleks fløte tre dager i uken i fem til seks uker for å oppnå ideelle resultater.