Digidexo.com

Kan Fasting Hjelp bli kvitt Adrenal Fatigue?

Binyretretthet refererer vanligvis til at utbrente følelsen du får når du har vært under kronisk stress for noen tid. Mens binyretretthet er ikke en akseptert medisinsk begrep blant mainstream leger, er det et vilkår at mange alternative helsepersonell gjenkjenne. Noen med binyretretthet føler seg trøtt, verkende, deprimert og engstelig. Det er antatt at disse symptomene er et resultat av binyrene blir ute av stand til å holde tritt med de forhøyede hormon produksjonskrav forårsaket av kronisk stress.

Årsaker til Adrenal Stress

En rekke ulike stressfaktorer kan trette ut binyrene. Emosjonelle faktorer som forholdet problemer eller usikkerhet på jobben kan utløse adrenal stress. Dårlig kosthold valg --- spesielt spise mange matvarer som er lastet med bearbeidet fett, kunstige smaker og konserveringsmidler --- kan legge til stress belastning. Dårlig søvnvaner er en annen medvirkende faktor, som er miljøgifter.

Fordi flere stressfaktorer er knyttet til giftstoffer fra mat og forurensing som kommer inn i kroppen, er det en rettferdig spørsmål hvorvidt en rensende fort vil hjelpe binyrene gjenopprette fra tretthet.

Fasting og Adrenal Fatigue

En full rask innebærer å drikke bare væsker for dagene fasten. Mange faster anbefaler forbruker bare væsker for to dager på rad; noen anbefaler fasting for bare én dag.

Gjør en full rask til å korrigere binyretretthet er ikke en god idé. En full rask utløser utgivelsen av giftstoffer fra cellene slik at de kan fjernes fra kroppen. Under den raske, gjennomgår legemet en stor del av stress. I en tilstand av binyretretthet, kan slike stress faktisk lage din trøtthet symptomer verre og kan hindre din samlede utvinningen.

En bedre tilnærming

Snarere enn å forsøke en full raskt for å bekjempe binyretretthet, er det en bedre idé å vurdere hele kostholdet og gjøre små endringer som vil støtte healing og energi. Noen små endringer for å vurdere å inkludere redusere mengden av sukker og koffein du forbruker. Både stimulere kroppen, og når du er utvinne fra binyretretthet, trenger kroppen din mer hvile, ikke mer aktivitet.

Du bør også øke mengden og typer av frisk frukt og grønnsaker som du bruker. Disse matvarer inneholder et høyt nivå av vitaminer og mineraler, næringsstoffer som kan hjelpe kroppen din til å helbrede. Velg mat som hjelper deg å føle deg lettere og mer våken. Unngå mat som gjør at du føler deg tung eller svak.

Gjenopprette fra binyretretthet tar tid og tålmodighet. Ved å gi kroppen din med god ernæring og unngå mat som gjør at du føler deg sliten, vil du være å ta et viktig skritt mot mer energi og vitalitet.