Digidexo.com

Plantar fasciitis & Lower Back Treatment

Plantar fasciitis er en betennelse i plantarfascien vev, som går fra hælen langs bunnen av foten opp til ballen av foten. Smerter i foten kan være ødeleggende, noe som gjør det nesten umulig for deg å oppnå dine daglige aktiviteter. Plantar fasciitis kan være på grunn av isjias av den nedre rygg / ryggraden. Behandlinger for nedre del av ryggen, for eksempel orthotics, spinal justeringer og strekninger kan lindre plantar fasciitt.

Symptomer

Plantar fasciitis oppstår når band som går langs bunnen av foten fra hælen til ballen blir betent. Hælen på foten er ofte svært smertefullt og noen ganger hovne. Når du har korsryggen isjias du kan føle smerte, nummenhet eller prikking i nedre del av ryggen, baken, ned beinet og selv i foten.

Effekter

Plantar fascitis som skyldes ischias av den nedre ryggen er en tilstand som er forårsaket av trykket "i L5-S1 nerveroten, som gir innervasjon til låret ... gluteal, laterale leggmusklene, samt følelse til hæl, "ifølge American Academy of Family Physicians. Press på L5-S1 nerverot er i utgangspunktet press på isjiasnerven, som går fra korsryggen ned beinet og kan føre til smerter og ubehag hele veien ned til foten din.

Lave Tilbake Behandlinger

Spinal justering kan gjøres av en kiropraktor eller fysioterapeut å manipulere korsryggen til en mer riktig posisjon. Justering av ryggraden kan avlaste trykket blir plassert på isjiasnerven og i sin tur letthet plantar fasciitis hæl smerter. En terapeut kan gjøre dype vev massasje og varme og kalde terapi for å lindre hevelse og press på korsryggen og isjiasnerven.

Strekninger

Legen din kan instruere deg på strekninger som kan gjøres for å frigjøre spenninger i korsryggen og hoftene som kan hjelpe også.

Orthotics

Plantar fasciitt kan behandles med spesielle sko inserts kalt orthotics å rette holdning og skjelett ubalanser som kan være årsaken til press på isjiasnerven. De orthotic innleggssåler er spesiallaget for å passe dine føtter og gi støtte, øke støtdemping og påvirke skjelett balanse.