Digidexo.com

Hvordan hjelpe elevene overkomme depresjon og angst

Hvordan hjelpe elevene overkomme depresjon og angst


Skolen kan være mentalt utmattende for en student. De presset forbundet med sosiale situasjoner, ytelse og akademisk suksess kan skape følelser av depresjon og angst. Dersom en student synes å være å ha en hard tid håndtere disse symptomene, er det måter å hjelpe. Engasjere seg og hjelpe studenten lære å håndtere disse følelsene.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe elevene overvinne depresjon og angst

•  Still spørsmål. Hvis du oppdager at barnet har problemer med å konsentrere seg, oppfører seg annerledes eller ser ut til å være trist eller sint, spør dem hva som skjer. Depresjon og angst kan vise lignende symptomer som følelser av håpløshet, tretthet, endringer i søvnmønster og matlyst, samt et tap av interesse for aktiviteter. Depresjon kan vises som sinne eller irritabel moodiness, mens angst kan fremstå som overdreven bekymring eller skyld. Ikke vær redd for å forstyrre barnet ditt ved å stille spørsmål. Du kan ikke hjelpe hvis du ikke vet hva slags problem de har.

Tilby å hjelpe. Hvis barnet uttrykker angst over en skolesituasjon som test å ta, eller sliter faglig, utforske løsninger med barnet ditt. Snakke med læreren å lage ordninger for spesielle bekymringer, ansette en veileder for å hjelpe på svake områder og arbeide med barnet ditt til å etablere en god skole og lekser rutine kan bidra til å håndtere angst.

•  Ikke vær redd for å bli involvert. Hvis barnet ditt er å håndtere mobbing, er de sannsynligvis overveldet prøver å håndtere det selv. De kan si at de ikke ønsker å gripe inn, men noen ganger må man uansett. Prøver å være diskret. I stedet for å sprade inn i klassen og berating læreren for ikke å stoppe mobbing, send en e-post eller ringe til rådgiver på skolen for å be om hjelp.

Søk profesjonell hjelp. Konsultere en terapeut for å hjelpe barnet å takle disse ekstreme følelser kan gi barnet ditt et trygt utløp for å dele sine bekymringer. Terapeuten kan hjelpe dem å utvikle mestringsstrategier for å håndtere angst og depressive symptomer.

Vær en samtalepartner. Arbeid med barnet ditt til å øve teknikker utformet for å lindre angst. Rollespill med barnet ditt, praksis avspenningsteknikker, eller utvikle et treningsprogram for å gjøre sammen. Skape et trygt miljø som gjør barnet ditt til å uttrykke sine følelser.

Hint

  • Ikke vær redd for å stille spørsmål. Søke hjelp når det er nødvendig. Skape et støttende miljø.