Digidexo.com

Vitaminer for Kronisk Dry Eye Disease

Kronisk tørre øyne sykdommen er smertefullt og kan føre til økt risiko for infeksjoner. Enten dine tørre øyne er på grunn av kontakt linser, for mye tid på datamaskinen, anstrengte øyne eller allergi, det finnes behandlinger som kan hjelpe denne tilstanden. Eye helse er svært viktig og vitaminer kan bidra til å holde øynene friske slik at de kan utføre optimalt.

Funksjon

Kronisk tørre øyne skyldes en mangel på tilstrekkelig fuktighet og smøring. Konsekvensene kan variere fra mild irritasjon til en mer alvorlig øyebetennelse. Naturlige tåre løsninger er tilgjengelig for kjøp på narkotika, rabatt og dagligvarebutikker. Bruk dem så ofte som nødvendig i løpet av dagen for å gjenopprette fuktighet til øyet. Ikke forveksle disse løsningene med andre som fokuserer på å fjerne rødhet fra øynene dine.

Hydra kroppen din er viktig for din generelle helse, men spesielt viktig for dem som lider av kronisk tørre øyne.

Behandlinger

Mangler av visse vitaminer, spesielt vitamin A, kan føre til kroniske tørre øyne. En sunn, velbalansert kosthold er grunnleggende for å sikre øyehelse og visjon som varer livet ut.

Vitamin A kan finnes i mange matvarer, i henhold til eyeconcerns.com nettstedet, slik som poteter, melon, tørkede aprikoser, spinat, melk og selvfølgelig, gulrøtter (se referanse 1).

Lutein er viktig for friske øyne. Den menneskelige kroppen ikke ofte produserer ikke så mye av vitamin som vi trenger, så derfor må vi få det fra matvarer som for eksempel grønne grønnsaker og frukt (se referanse 1).

Vitamin C er rikelig i tomater, appelsiner, grønnkål, brokkoli og søtpoteter og er nødvendig for godt syn.

Kjøtt, østers, lever, melk og bønner alle levere sink til kroppen, noe som er avgjørende for sunt syn.

I oktober 2005, nummer av American Journal of Clinical Nutrition studier viste at kvinner som hadde mer Omega-3 fatty acid matvarer i kostholdet hadde redusert forekomst av tørre øyne syndrom (se Referanse 2). Mat rik på Omega-3 fettsyrer er tunfisk, sardiner, makrell og laks.