Digidexo.com

Naturlig Frukt Colon Cleanse

Detox dietter er en fin måte å bidra til å forbedre din generelle velvære. Mange typer detox og rensing programmer er tilgjengelig med en naturlig frukt diett å være en av de mer populære metoder. Mange mennesker ønsker ikke å gjøre en rask, men de vil ha en mer fullstendig rens enn hva kosttilskudd kan tilby. Konsultere legen din før du starter noen rens eller detox program.

Betydning

En frukt rens er et effektivt valg å gifte din kolon og fremme leverfunksjon. Den første er at fersk frukt er lett å fordøye, fordi det er fylt med fiber og vann. Det hjelper deg å ha bulk i avføringen. Frukt er lav i kalorier, noe som betyr at kroppen din vil trekke på fettreservene for å gi energi når du er på rens. Dette vil bidra slipper giftstoffer og spyle dem fra systemet. Frukt er også høy i næringsstoffer - spesielt antioksidanter - slik at de kan bidra til å bekjempe virkningene av giftstoffer utgitt under rens.

The Fruit Cleanse

En frukt rens anbefales for alt fra tre til ti dager. Jo lenger du utfører rens, jo mer grundig detox være. Du bør spise bare frisk frukt i løpet av frukt rens, men noen programmer anbefaler også grønnsaker i tillegg. Nøkkelen er å spise et utvalg av frukt, slik at kroppen får mange forskjellige vitaminer og mineraler den trenger for å overleve. En god tommelfingerregel er å spise forskjellige fargede frukter fordi fargen antyder viktige næringsstoffer som finnes i maten. Pass på at du drikker minst to liter vann daglig for å skylle ut giftstoffer.

Bivirkninger og risiko

Når du gjør en rens, er kroppen din slipper giftstoffer inn i blodet. Som et resultat, kan du føle deg svak og syk på de første dagene av rens. Du kan motvirke dette ved å fortsette å spise frukt høy i antioksidanter og drikke vann. Som du gjør, vil du være i stand til å skylle ut giftstoffer raskere. Dette er en vanlig bivirkning. Hvis du befinner deg ør eller svimmel, kan dette være en mer om tilstanden. Gjennom en rens og detox, kan du sette kroppens elektrolytter av balanse. Hvis du opplever disse symptomene, bør du kontakte leverandøren så snart som mulig.

Selv om noen råd mot å spise eneste frukten på grunn av mangel på næringsstoffer, er det ikke forskning for å gi et endelig svar. I tilfelle du ønsker å konsumere mer enn frukt, bruker frukt som din primære frokost mat og hoveddelen av andre måltider og snacks.