Digidexo.com

Lap Band Diet etter operasjonen

Lap band kirurgi reduserer mengden av mat som kan bli holdt av magen til 05:56 gram. Ernæring og gjør det meste av den lille mengden mat som kan inntas blir veldig viktig etter denne vekttap kirurgi. Enkelte matvarer må unngås etter operasjonen, og andre fremme god helse for utvinning og vekttap.

Umiddelbart etter operasjonen

For de første tre til fire dager etter operasjonen, er runde band pasientene beskjed om å holde seg på en væske-bare kosthold. Dette er en viktig del av suksess for kirurgi. Den flytende diett hindrer komplikasjoner som kan oppstå ved å spise fast føde for fort, slik som glidning av bandet og erosjon av bandet.

Unngå koffein i tre måneder etter en runde band kirurgi i tillegg.

Matvarer for å unngå

Unngå mat som er høy i kalorier og lite næringsverdi etter lap band kirurgi. Det er mulig å fortsette å ta i nok kalorier etter lap band kirurgi for å opprettholde din nåværende vekt. Godteri og søtsaker vil gi kalorier for å hindre vekttap uten at du skal føle deg full.

Fjern kullsyreholdige drikker fra kosten fordi de vil øke størrelsen på posen skapt av lap band kirurgi og forårsake smerte og ubehag. Fibrøs mat som selleri, tørket frukt, ananas, appelsiner, mais og asparges kan sette seg fast i magen åpning og bør ikke spises.

Kjøtt som biff og koteletter er for vanskelig å spise etter operasjonen også. Unngå disse kjøtt og popcorn, nøtter og frø.

Protein

Protein er en viktig del av et sunt kosthold. Etter lap band kirurgi, spise magre proteinkilder som skinn fjørfe og egg. En runde band kirurgi pasienten må forbruke 50 til 60 gram protein hver dag.

Hvordan spise

Hvordan du spiser etter lap band kirurgi er like viktig som hva du spiser. Tre små måltider om dagen er alt du skulle trenge å spise. Snacking mellom måltidene anbefales ikke og vil føre til å ta inn flere kalorier enn du trenger i løpet av dagen og komplisere vekttap.

Mat skal tygges grundig for å unngå eventuelle komplikasjoner med posen som ble opprettet med lap band. Dette vil også hjelpe deg til å føle deg mett når du spiser.
Spise for mye på måltider vil gi kvalme og oppkast. Slutt å spise når du føler deg full og ikke drikke mens du spiser. Magen posen ikke har nok plass for væsker og matvarer. Ikke drikk noen form for væske i 30 minutter før måltider og etter.

Konsumere rikelig med lav kalori ikke-kullsyreholdige væsker i løpet av dagen for å holde hydrert. Minst seks til åtte glass vann eller andre lav kalori drink om dagen er anbefalt mengde etter lap band kirurgi.

Fremtidige Choices

Lap band kirurgi er utformet for å hjelpe pasientene spise mindre. Etter operasjonen er det fortsatt opp til pasienten å ta gode valg i maten som de spiser. Velge næringsrik mat for måltider vil oppmuntre til en sunn vekttap.