Digidexo.com

Hva Foods Årsak Acne?

Årsaker til akne

Noen leger hevder at mat ikke forårsaker akne og at acne er arvelig. Andre leger hevder at det har å gjøre med hormonelle ubalanser. Selv om det finnes ingen vitenskapelige studier som entydig sier at visse matvarer forårsake kviser, er det bevis som tyder på at det er en sammenheng mellom kosthold og kviser. Det er også bevis for at akne er forårsaket av andre faktorer i kroppen, og disse andre faktorer som kan påvirkes ved hjelp av diett og visse matvarer. Dermed ser det er det en indirekte kobling mellom mat og kviser.

The Food Acne Link

Hva som forårsaker akne i en person kan ikke resultere i akne annen. Men hvis acne er til stede da eliminere matvarer som er kjent for å være mulige årsaker til akne er verdt et forsøk.

Det er antatt at noen matvarer øke hormonnivået i blodstrømmen, noe som fører til produksjon av mer olje eller talg i huden, som fører til tilstopping av porene, noe som til slutt fører til akne. Også enkelte matvarer har høye nivåer av giftstoffer som sliter på leveren. Leveren er i stand til å bli kvitt disse giftstoffer, toksiner så frigis gjennom huden, noe som resulterer i akne. Litt mat skape en allergisk eller en giftig reaksjon og forårsaker en betennelse eller elveblest å vises på huden.

Typer av acne forårsaker Foods

Koffein kan øke hormonproduksjonen, så Colas, te, kaffe og sjokolade er mulige akne produsenter.

Raffinert sukker og karbohydrater kan også øke hormonelle nivåer, så hvitt brød, og pasta kan være akne produsenter.

Rødt kjøtt og melkeprodukter kan være vanskelig å fordøye. Mat blir ikke fjernet så raskt, forårsaker avfallsprodukter som skal frigis gjennom huden, noe som resulterer i akne.

Alkohol øker testosteron, som fører til akne.

Bearbeidede matvarer inneholder giftstoffer, overbelastning leveren, noe som resulterer i akne.

Andre syndere inneholde nøtter, fett, krydret mat, ferdigmat, ris, godteri, egg, mais, blåbær, tranebær og ananas.

Ifølge Sara Novak i "High-Carbon Foods = akne-forårsaker Foods" på Planet Grønn hjemmeside, de store produsentene av akne er raffinert sukker, melk og bearbeidet mat.