Digidexo.com

Hvordan lese brev Under en synsundersøkelse

Våre øyne er blant de viktigste delene av kroppen. Spesialister anbefaler at vi planlegge en synsundersøkelse hvert år for voksne og oftere for yngre barn. Fordi vår visjon endringer som vi blir eldre, er det tilrådelig å sørge for at linsene er oppdatert. Lese et øye diagram er en av de enkleste måtene å bestemme styrken på synet ditt. Ved å lære hvordan du gjør det riktig, vil du være i stand til å ha en mye mer vellykket eksamen.

Hvordan lese brev Under en synsundersøkelse

•  Hold ett øye dekket. Når du leser med ett øye er det sterkt anbefalt å ikke kikke eller fjerne belegget, da dette vil gi deg en unøyaktig visjon vurdering.

Slapp øynene. Ikke myse eller tvinge øynene dine til å forbedre din visjon. Dette er ikke en god ting å gjøre, og visjonen test vil ikke være like klart.

Være likefremme med dine svar. Si "Ja" eller "Nei" når øyespesialist spør deg hvilke linser tillate deg å se bedre. Be om å prøve en bestemt linse igjen hvis du er usikker. Unngå å si "jeg vet ikke" eller "Kanskje". Dette vil gjøre det vanskelig for øyet spesialist for å finne riktig sett med linser for deg.

Les hva du er i stand til å se. Føler ikke at du må lese de minste bokstavene på skjermen. Fortell øyespesialist dersom du ikke klarer å lese en linje eller om det er for lett å lese.

Tømme tankene. Ikke prøv å huske bokstavene på kartet. Memorere bokstaver når du ikke er i stand til å se dem vil bare forskyve din visjon vurdering.

Hint

  • Ikke vær sjenert. Spør visjon eksperten om eventuelle problemer eller problemer du har med dine øyne.