Digidexo.com

Effekten av B12 skudd

Noen kjendiser insisterer på at å få en vitamin B12 injeksjon gir dem noe ekstra: en ekstra boost. Folk som har anemi og andre sykdommer vil dra nytte av effekten av vitamin B12 skudd. Vitamin B12 hjelper de som har pernisiøs anemi fordi denne type anemi ødelegger cellene i magen som absorbere vitamin B12. Vitamin B12 skudd også hjelpe mennesker som har Crohns sykdom, og de som har problemer med å fordøye maten. Vegetarianere som ikke klarer å få en jevn tilgang av rødt kjøtt kan også dra nytte av vitamin B12 skudd, fordi vitamin B12 kommer fra kjøtt samt skalldyr og fisk.

Betraktninger

Innhenting av B12 skudd er ikke en enkel løsning for å miste vekt eller få energi raskt. Spise et sunt kosthold, som består av matvarer som er rike på vitamin B12, som fisk og kjøtt hjelpe en person få den nødvendige vitamin B12. Men det er ingen quick fix når det gjelder helse. Folk leter etter en enkel løsning på deres vekt eller energiproblemer bør få regelmessig mosjon og spise sunn mat. Effektene av B12 skudd er veldig mye det samme som å ta et vitamin B12 supplement. En person vil være å få lagt næringsstoffer til kroppen og bare kan få en tilleggsdose av energi på grunn av den vitamin løpe gjennom sine årer og bærer oksygen til deres røde blodceller.

Hva gjør Vitamin B12 Do?

Cyanobalamin eller vitamin B12 er viktig for kroppen for normal vekst og for å oppstå celleproduksjon kan finne sted. Vitamin B12 hjelper også til å opprettholde produksjon av røde blodceller, og hjelper å opprettholde riktig hjertefunksjon. Vitamin B12 er viktig for riktig funksjon av kroppen. Det er et vannløselig vitamin som finnes i en rekke forskjellige matvarer, slik som fisk, skalldyr, kjøtt og meieri-produkter, inkludert melk og ost. Vitamin B12 bidrar til å opprettholde sunne nerveceller og røde blodlegemer. Det er også nødvendig å gjøre vårt DNA.

Hvem Else fordelene?

Når folk har kroniske sykdommer, kan vitamin B12 skudd gis hver dag, deretter en gang i måneden for å opprettholde vitamin er helsebringende nivåer. Personer som også har mageproblemer og som tar syre reducers kan ha nytte av å få vitamin B12 skudd på en jevnlig basis.

Ikke nok Vitamin B12

En person som ikke har nok vitamin B12 i kroppen hans kan føle deg syk, svak, ør og har blek hud. Han kan ha diaré eller forstoppelse, føler kvalm og mister vekt. Personen kan også ha en rød tunge og blødende tannkjøtt. Når vitamin B12-nivåer er svært lav, vil en person føler prikking i fingrene og tærne. Han kan føle seg deprimert og har et tap av balanse. En person kan miste mentale evner, opplever demens. Dette er alt fordi vitamin B12-nivåer er for lave til å forsyne blodet med nok røde blodceller. Når det er lave nivåer av røde blodlegemer, vil en person som ikke får nok oksygenrikt blod i kroppen for å gi hjertet, hjernen og blodårer.

Fordeler

Ved å skaffe en vitamin B12 skudd, vil en person beef opp sine røde blodceller og kan føle deg bedre umiddelbart. Etter et visst tid bestemmes av helsepersonell, og etter mange skudd senere, vil en person føler seg frisk igjen. Han vil ikke være blodfattig og vil ha massevis av røde blodceller til å bære rikt blod og oksygen til alle de viktigste organene. Personen som har hatt injeksjoner av vitamin B12 vil føle deg bedre, ikke ør lenger, og bør begynne å tenke klart igjen.

Bivirkninger

Bivirkningene av å skaffe en Vitamin B12 skudd kan være mild diaré, kløe og en midlertidig følelse av varme i området der skuddet ble injisert. Det kan også være smerter på injeksjons syn som vil forsvinne med tiden. Injeksjonsstedet kan også bli litt hoven og rødhet kan forekomme.

Profesjonell hjelp

Den menneskelige kroppen lagrer vitamin B12 i flere år. En person som ikke har nok av vitamin vil føle deg syk over tid og være mer sliten enn vanlig. Folk trenger å spise et sunt kosthold og trener regelmessig. Det anbefales at en person føler seg svak, kontakt lege ved helsepersonell å se om han gjør faktisk trenger å bli gitt injeksjoner av vitamin B12 for å sikre god helse. Alle som har hatt kirurgi for å fjerne en del av en tarm eller har Crohns sykdom, bør spørre legen om han trenger vitamin B12 skudd til obtainhis vital mangler ernæring.