Digidexo.com

Foods å forbedre hukommelsen og konsentrasjon

De fleste mennesker ønsker å ha en bedre hukommelse, slik at de kan huske folks navn og ansikter lettere. Remembering viktige arbeidsoppgaver gjøre for en bedre ansatt og kan føre til avansement, forfremmelse og mer lønn. Det er minne kurs du kan ta, men en enklere måte å forbedre hukommelsen og konsentrasjonen er å ta en hard titt på kostholdet ditt, og maten du spiser.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer komponere en stor del av hjernen materiale. Forbruker omega-3 fettsyrer hjelpemidler direkte hjernen ved å øke hjernens aktivitet og fremme korrekt funksjon. Dette resulterer i bedre hukommelse og konsentrasjon ferdigheter. Fisk som tunfisk, laks, makrell og sild er veldig gode kilder til omega-3 fettsyrer, så inkludere fisk i kostholdet ditt minst to ganger i uken for å forbedre din hukommelse og konsentrasjon krefter.

Antioksidanter

Antioksidanter bidra til å forbedre hukommelse og konsentrasjon, siden de arbeider for å eliminere eller redusere antall frie radikaler som oppstår i kroppen som vi blir eldre. Matvarer som frisk, fargede grønnsaker inneholder store mengder antioksidanter. Rosenkål, brokkoli, rødbeter, avokado og røde paprikaer alle inneholder høye nivåer av antioksidanter; legge disse til din diett på daglig basis for bedre hukommelse og konsentrasjon.

Lamb Loin

Lamb loin inneholder vitamin B12 og jern. Jern hjelpemidler hjernen helse, og en mangel på jern kan medføre dårlig mental ytelse og mangel på konsentrasjon. Spise lam loin en gang i uken hvis det er mulig å sette denne sårt tiltrengte jern i kroppen din system.

Cranberries

Cranberries hjelpe hjernen ved å øke minnefunksjoner, balanse og koordinasjonsevne. Ifølge Psychology dag, tyttebær inneholder en høy dosering av antioksidanter som beskytter hjernen fra noen av de frie radikaler som kan forekomme. Antioksidanten i tyttebær tilhører phenois gruppen, som virker til å slå av hjernen enzymet xantinoksidase, og dette enzym bidrar til å produsere frie radikaler.

Eggeplommer

Eggeplommer inneholder kolin, som bidrar til å holde hjernen frisk og fungerer optimalt. En mangel på kolin kan låne til den mentale nedgangen som noen mennesker opplever som de blir eldre og kan selv bidra til utbruddet av Alzheimers sykdom. Kolin er en viktig kjemisk for minne oppbevaring, ifølge Family Education. Andre matvarer som inneholder kolin inkluderer sardiner, lever, soyabønner og peanøtter. Inkludere disse matvarene i kostholdet ditt hver dag eller ta en kolin supplement til bedre hukommelse og konsentrasjon.