Digidexo.com

Hvordan virker Eating Salt gjøre deg opp i vekt?

Hvordan virker Eating Salt gjøre deg opp i vekt?


En kalori-fri additiv, betyr salt ikke bidra direkte til vektøkning. Når forbrukes i store mengder, det kan du beholde vann, og dermed den midlertidige vektøkning.

Salt / natrium Debatt

Selv tilsynelatende utskiftbare, salt og natrium er ikke det samme. Salt er vanligvis tilsettes ved enten produsenten eller forbrukeren i løpet av kokeprosessen, mens natrium er et naturlig forekommende produkt i en rekke matvarer. Ifølge "kalorier per time," legger til bordsalt til mat øker den totale natrium mengden med 40%.

Restaurant Advarsler

Restauranter og andre fast-food restauranter bruker kaloririk og fiberfattig mat. Disse valgene er lastet med salt, så unngå disse alternativene, og holde seg til høy-fiber, vil næringsrike valg sette deg på en bane for å unngå bule.

Vannretensjon

Salt utløser en tørst respons. Når store mengder salt er i blodet vårt, nyrene prøver hardt å balansere saltholdighet. Således, når store mengder av både salt og vann er forbrukt, blir den menneskelige kroppen forsøker å regulere at salt / vannbalanse og huden, fingre, etc., har en tendens til å "blåse opp".

Helserisiko

En høy-salt diett kan utløse høyt blodtrykk og høyt blodtrykk. Når mer salt og væske er i kroppen, blodtrykket øker. En redusert natrium kosthold er avgjørende for å holde blodtrykket regulert.

DASH Diet

Når redusere hypertensjon / høyt blodtrykk, de fleste leger og kostholdseksperter anbefaler DASH diett (Dietary Approaches to Stop Hypertension). Ifølge dashdiet.org: "I tillegg til å være en lav salt (eller lav natrium) plan, gir DASH kosthold ytterligere fordeler for å redusere blodtrykket. Den er basert på en diett rik på frukt og grønnsaker, og lite fett eller ikke-fett meieri. "