Digidexo.com

Hvordan får jeg en flat mage som tenåring?

Noen tenåringer har et raskt stoffskifte. En aktiv livsstil hjelper dem å holde seg slank og mager. På den annen side, hvis du er en tenåring med et vektproblem, kan du vurdere måter å slippe noen ekstra pounds og få en flatere mage. Å miste pounds og opprettholde en sunn kroppsvekt kan forbedre din selvfølelse og selvtillit. Å miste vekt er ikke alltid lett. Det krever disiplin, men du kan nå dine mål med en god holdning og en konsekvent rutine.

Hvordan får jeg en flat mage som tenåring?

Walk å øke fysisk aktivitet. Hvis du ikke spiller sport eller du ikke liker trening, ta en rask 30 til 60-minutters tur rundt nabolaget eller kjøpesenteret hver dag. Du vil være å brenne kalorier og sannsynligvis miste magen vekt.

Innarbeide sit-ups eller pilates. Mens gang dråper vekt, vil få en flat mage innebære noen form for core trening for å styrke og tone magemusklene. Kjøp en Pilates DVD og trening til det, eller gjøre et sett med sit-ups (kanskje 25 til 50) om morgenen før skolen og om kvelden før sengetid.

Adopter et sunt kosthold. Rask mat og stekt mat er ungdoms favoritter. Men kan vanlige drive-through besøk føre til økt kroppsfett og gi deg en enda større midsection. Skjær ut rask mat og andre usunne valg. Planlegg å spise mer grønnsaker og frukt, og ikke ting selv. Slutt å spise når du føler deg full.

Spis søtsaker i moderate mengder. Som rask mat, kan spise godteri, iskrem og andre sukkerholdige godbiter på en jevnlig basis blokkere din innsats for å miste vekt og få en flat mage.

Drikk mer vann. Energidrikker og brus er det drikke av valget for mange unge voksne og tenåringer. Imidlertid kan koffein i disse drikkene føre til dehydrering og rask væskeretensjon. Drikk ekstra vann (omtrent åtte glass om dagen) for å hjelpe bøte oppblåsthet og vann vekt rundt magen.