Digidexo.com

Hva Foods Unleash Leptin i kroppen?

Hva Foods Unleash Leptin i kroppen?


Leptin er hormon som forteller kroppen det er ikke sulten, så når systemet fungerer skikkelig, vil noe mat har effekten av å slippe løs leptin. Problemet er at mennesker utvikler leptin motstand - så overvektige mennesker kan fremdeles føler deg sulten. Som en del av et helseprogram for å reversere dette, Dr. Leo Galland, forfatter av "The Fat Resistance Diet," anbefaler å spise ferske hele matvarer, omega-3 fettsyrer, fytokjemikalier og fiber.

Fresh Whole Foods

Disse er definert som naturlige matvarer som har hatt en minimal mengde behandling og blir spist i sin naturlige tilstand. Whole Foods er tenkt å bringe en rekke fordeler - for eksempel et sunnere hjerte - samt å legge interesse til din diett. I "The Fat Resistance Diet," Dr. Galland hevder at et stort problem i vårt moderne kosthold er at de naturlige komponenter i mat er fjernet, med det resultat at kroppen er mindre i stand til å bekjempe betennelser og blir leptin resistent. Forbruker hele matvarer vil bidra til å overvinne dette, og slippe løs potensialet av leptin. Velg grovt brød, helkorn frokostblanding eller brun ris. Inkluderer også rå eller minimalt kokt frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Omega-3 fettsyrer

Dr. Galland beskriver anti-inflammatorisk effekt av Omega-3 fettsyrer som "en naturlig og iboende del av mange komplekse regulatoriske systemer i cellene i kroppen vår." Så, i tillegg til å ha en rekke andre helsefordeler, er det sannsynlig at disse "gode" fettet bidrar til å holde våre leptin reseptorer fungerer. De beste kildene er fiskeoljer, som finnes i laks, tunfisk og kveite. For de som don & rsquo; t spise fisk, det Vegetarian Resource Group anbefaler plante kilder som linfrø og linfrøolje, rapsolje, soyabønner, valnøtter, valnøttolje og purslane.

Fytokjemikalier

"Phyto" kommer fra det greske ordet for "plante", og det amerikanske Department of Agriculture definerer fytokjemikalier som visse organiske komponenter av planter som er tenkt å fremme menneskers helse. Den lister frukt, grønnsaker, korn, belgfrukter, nøtter og te som rike kilder. I tillegg til å være god for generell helse, sier Dr. Galland, fytokjemikalier er en utmerket måte å legge interesse til vårt kosthold gjennom ulike smaker og farger. Dette gjør det enklere å kutte ned på raffinert sukker, fett og salt i hva vi spiser, som igjen kan bidra til å overvinne leptin motstand og så slippe løs hormonet & rsquo; s potensial. Ernæringseksperter anbefaler å velge mange forskjellige typer & ndash; og farger & ndash; av disse matvarene, ifølge Julie Hage-Robinson, som skriver for Ag.NDSU.edu.

Fiber

Definert av Harvard School of Public Health som "en type karbohydrat kroppen kan & rsquo; t fordøye," fiber har en rekke helsefordeler, inkludert vokter mot metabolsk syndrom, som Harvard School forklarer som "en konstellasjon av faktorer som øker sjansene for å utvikle hjertesykdommer og diabetes. " Ettersom disse faktorene omfatter høye insulinnivåer og overvekt, er det sannsynlig at fiber har en nøkkelrolle i å slippe løs potensialet av leptin, også. De beste kildene er hele frukter og grønnsaker, bønner og hel-korn brød og frokostblandinger.