Digidexo.com

Raskeste vektøkning Strategier

Å få vekt raskt, må du forbruke mer kalorier enn du forbrenner, som kan være vanskelig for aktive individer. Målet i vektøkning er ikke fedme, men en sunn kroppsvekt; før du tar fatt på en drastisk kostholdsplan eller livsstilsendring, snakk med din lege eller ernæringsfysiolog.

Hyppig Eating

Spis minst tre måltider om dagen. De fleste mennesker vil ønske å konsumere minst 500 kalorier mer enn vanlig per dag for å se vektøkning, men dette avhenger av ditt aktivitetsnivå. Sjekk med din lege eller ernæringsfysiolog hvis du er usikker på hvor mye du bør spise. Manglende måltider vil påvirke utfallet, så har tenkt å spise frokost, lunsj og middag hver dag, samt snacks hele dagen. Større del størrelser og kalori drikker hjelpe deg legge til kalorier. Bruk en større plate ved måltider, så vil du være mer sannsynlig å ta større deler. Prøv å erstatte en milkshake eller frukt smoothie for en brus eller et glass vann med måltidet.

Spis karbohydrater

Karbohydrater er som drivstoff for musklene dine og hjelpe deg å bygge og vedlikeholde muskelmasse, bistå i sunn vektøkning. Velg multigrain og hele korn karbohydrater enn raffinert. Når det er mulig, legge kalorier til karbohydrater ved å legge til sauser, pålegg eller dips. For eksempel pasta servert med kremete sauser er høy i kalorier og smakfull; hel-korn toast med syltetøy og peanøttsmør gjør en enkel snack; og en havremel frokost tilberedt med melk i stedet for vann gi deg energi i morgen.

Si "Ja" til Snacks

Snacks som nøtter, granola, peanut og andre mutter Butters, tørket frukt og oster er gode valg fordi de inneholder gode balanserer kalorier, proteiner og fett som vil hjelpe deg opp i vekt. Unngå mat som kaloriinnholdet er primært hentet fra raffinert sukker. Sats på naturlig sukker som turbinado sukker, melasse, honning og lønnesirup i stedet.

The Fat Myth

Ikke alt fett er dårlig. Legge til fett i kostholdet ditt er en enkel måte å legge til kalorier: En teskje av fett har 45 kalorier. Velg hjerte-sunt fett som ikke vil øke kolesterolet. En kilde til "gode" fett er avokado, som kan skiver og lagt til smørbrød eller gjort til guacamole.

Trening

Motstand og vekt trening er nøkkelen til langsiktig vektøkning, som muskelmasse veier mer enn fett. Bygge muskler vil hjelpe deg å nå dine vekt mål, så bli med et treningsstudio eller delta i andre aktiviteter som vil hjelpe deg med å forbedre muskelmasse og styrke. Du vil snart være på vei til et sterkere, sunt og tyngre kropp.