Digidexo.com

Burning brystsmerter

Burning brystsmerter


Kroniske eller brennende smerter i brystet som kommer og går er trolig på grunn av halsbrann forårsaket av acid reflux. Reflux oppstår når magesyre unnslipper magen og slår seg ned i spiserøret. Det er mange måter å kontrollere acid reflux og stoppe brystsmerter. Nøkkelen er å gjenkjenne triggere og tiltak for å nøytralisere syre.

Identifikasjon

Pinpointing årsaken brennende smerter i brystet krever legehjelp. Legen din vil gjennomføre en rekke tester, for eksempel en barium svelge eller en esophagogastroduodenoscopy, for å se om reflux eller annen tilstand som forårsaker ubehag.

Effekter av Diet

Visse matvarer kan øke produksjonen av magesyre og forårsake brennende smerter i brystet eller halsbrann. Gjerningsmennene inkluderer sure matvarer, sitrus mat, koffein, alkohol, krydret mat, fet mat og brus.

Betraktninger

Burning brystsmerter på grunn av reflux eller halsbrann er typisk etter måltider. Redusere risikoen for en blusse opp ved å spise mindre måltider for å redusere magesyre, og ved å bo i oppreist stilling i minst to timer etter å ha spist.

Forebygging / løsning

OTC-produkter som for eksempel antacida gi rask lindring. Disse medikamentene holde magesyre i magen, og lindre symptomene på tilbakeløp som halsbrann eller brenning i brystet. Reseptbelagte medisiner er også tilgjengelig.

Advarsel

Andre faktorer som røyking eller blir overvektige også øke risikoen for reflux og brennende smerter i brystet. Bestem dere for å slutte å røyke for å bremse produksjonen av magesyre, og gå ned i vekt for å redusere presset på magen.